De ce nu are Ana Baniciu permis de conducere: „Eu am școala făcută de vreo 9 ani”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 noiembrie 2022, 19:00

Ana Baniciu este o artistă completă și o femeie realizată. Deși pare că nimic nu îi poate sta în cale atunci când își dorește ceva, există totuși un lucru care o face să se dea câțiva pași înapoi.

Fiica lui Mircea Baniciu poate face orice își propune, mai puțin să conducă. Cântăreața a făcut școala de șoferi, însă nu are permis de conducere. Și asta nu pentru că nu ar putea să ia examenul, ci pentru că îi este teamă de mașini.

Ana Baniciu nu are permis de conducere: „Îmi este frică de mașini”

 „De vreo 9 ani tot zic că îmi iau permisul. Eu am școala făcută de vreo 9 ani, dacă mă întrebați, dar permis nu am nici în ziua de azi. Asta e acum. Îmi este frică de mașini. Mă simt mult mai în siguranță în orice alt mijloc de transport față de mașină”, a declarat Ana Baniciu pentru Ego.ro

De ce nu are Ana Baniciu permis de conducere: „Eu am școala făcută de vreo 9 ani”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

De asemenea, ea a explicat că nu urcă cu oricine la volan, ci doar cu persoane în care are încredere.

Ana Baniciu a mărturisit că atunci când pleacă la drumuri mai lungi simte nevoia să dețină controlul, însă atunci când nu poate face acest lucru se blochează din cauza temerilor.

„Pur și simplu îmi e frică un pic de mașini. Sper să nu sfârșesc… Cine știe, poate într-o viață anterioară am fost pilot de curse. Restul mijloacelor de transport îmi plac, dar nu exagerez niciodată. Adică nu îmi plac chestiile unde trebuie să risc”, a dezvăluit artista.

A suferit un accident cu o trotinetă electrică: ”Mi-am stricat glezna”

Totodată, fiica lui Mircea Baniciu a povestit că odată s-a plimbat cu o trotinetă electrică, iar lucruruile nu s-au terminat prea bine pentru ea.

„Am riscat cu o trotinetă electrică închiriată de pe stradă și am căzut de mi-am rupt piciorul. Dar nu că mi-am rupt piciorul, nici nu mi l-am rupt măcar, dar a fost ceva mai rău că mi-am stricat gelzna și mă doare și acum piciorul. Am zis că asta nu este pentru mine”, a afirmat Ana Baniciu pentru sursa citată.

Artista a avut parte de momente mai puțin plăcute, săptămânile trecute, la Timișoara. În timpul unui concert, mașina ei a fost spartă și i-a fost furată o geantă foarte scumpă.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Ana Baniciu.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!