Alexia Eram, ținta comentariilor răutăcioase pe Instagram

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 iunie 2021, 11:07

Alexia Eram (20 de ani), fiica Andreei Esca (48 de ani) și a soțului ei, arhitectul Alexandre Eram (51 de ani), a fost recent ținta mai multor comentarii răutăcioase pe Instagram, după ce a publicat trei fotografii într-o ipostază care, spun urmăritorii ei, nu a „flatat-o”.

Alexia Eram, ținta comentariilor răutăcioase pe Instagram.

Pe 12 iunie 2021, Alexia a publicat trei fotografii în care poartă un trening portocaliu. În imagini, Alexia este surprinsă de la spate, iar în dreptul lor, tânăra a pus un emoticon cu o piersică.

Părerile urmăritorilor au fot împărțite, unii apreciind non-conformismul imaginilor, alții criticând poziția în care Alexia a ales să pozeze. Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Alexia EramIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

„Fotografia asta nu te flatează; Ne arăți fundul?; …penibil; Nu te prinde poza asta.. Arătați-vă **** că altceva nu știți; Non-conformismul se referă la alt gen de subtilități 😉. Homo sapiens-sapiens este și rațional, și înțelept. Preia modelul lui!; Vai de capul tău”, au fost câteva dintre comentariile negative.

„Ești TOP; Frumoasă; Ești superbă”, au fost doar câteva dintre mesajele pozitive, majoritatea celorlalte fiind alcătuite doar din emoticoane de genul: „😍❤️👏🔥”. Deși fotografiile sunt în mediul online de 4 zile, Alexia nu a șters comentariile negative și nici postarea, alegând să ignore răutățile celor care au comentat.

Andreea Esca mai este mama unui fiu, Aris Melkior, în vârstă de 17 ani. În luna martie a anului acesta, invitată în podcastul lui Mihai Petre, Mihai Petre Show, prezentatoarea TV a spus cum și-a crescut ea copiii.

Citește și:

Alexia Eram a spus cu ce vedete s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu ea

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și-a cumpărat primul apartament

Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit despre căsătorie și copii

Care crede Andreea Esca că a fost cel mai important lucru în creșterea copiilor ei

„Pe vremea mea, nu exista nicio carte de parenting și niciun curs. Pur și simplu a fost așa la intuiție. Eu cred că cea mai importantă treabă într-o relație cu un copil și cu un alt om, de fapt, este să-l iubești. Mă refer la tot felul de iubire.

Cred că dacă iubești oamenii îți ies lucrurile bine. Și să și transmiți asta. Să n-ai, nu știu, mândrie, ceva care să te facă să-ți reții sentimentele. Pe de altă parte, nu cred că trebuie să mergem nici în extrema în care să-i spui copilului în fiecare zi te iubesc. (…)

Se uzează atât de tare, încât nu mai are nicio valoare adevărată. (…) Cred că e important să-i faci să simtă că îi iubești. Singur, să le spui, dar nu tot timpul. Ce mai cred că e important e să-i asculți. Să vorbești cu ei, să le pui niște limite”, a declarat știrista.

Andreea Esca: „Să nu confunzi totuși relația și să crezi că sunteți mai mult prieteni decât părinte-copil”

„Mai cred că trebuie să fii extrem de prieten, dar să nu confunzi totuși relația și să crezi că sunteți mai mult prieteni decât părinte-copil. Să impui niște reguli, niște limite de care să ții seama, să ții cont.

Am făcut un interviu acum foarte mulți ani, cred că avea Alexia 2 ani, cu un pediatru foarte mare care, de altfel, a scris multe dintre cărțile acestea pe care toate femeile însărcinate le citesc acum.

Apropo de reguli, îmi spunea că foarte mulți părinți își imaginează că, dacă sunt foarte toleranți cu copiii și le acceptă tot felul de lucruri, copilul o să creadă că ei sunt foarte mișto. (…) Studiile lor arătau că acei copii, când vorbeau despre acei părinți, spuneau: «A, nu le pasă de mine, pot să fac ce vreau».

Ei apreciază, chiar dacă se răzvrătesc, chiar dacă se supără, chiar dacă țipă, dacă simt autoritate și că le pui niște limite. Ei resimt asta ca: «Îi pasă de mine».”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!