Alexia Eram a spus cu ce vedete s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu ea

De Unica.ro, pe

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Alexia Eram (20 de ani), fiica prezentatoarei TV Andreea Esca (48 de ani), a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță (43 de ani) de a spune cu ce vedete s-ar potrivi iubitul ei, Mario Fresh (21 de ani), dacă ei nu ar forma un cuplu.

 Alexia Eram a spus cu ce vedete s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu ea

Alexiei i-au fost arătate mai multe imagini și a spus în ce procentaj l-ar vedea pe solist formând un cuplu cu vedetele din fotografii. Alexia și Mario s-au cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea ei.

„A venit să cânte la ziua mea. (…) Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună. După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai, 2016”, spunea Alexia în urmă cu ceva timp.

După ce s-au cunoscut, Alexia și Mario s-au întâlnit întâmplător în 2016 la lansarea unei piese. De acolo, Alexia a plecat cu numărul de telefon al solistului. I-a scris, iar restul poveștii îl știți deja.

Adelina Pestrițu: S-ar potrivi, n-am de ce să spun că nu s-ar potrivi, dar ea e deja căsătorită, are copil. Ipotetic i-aș vedea. Este brunetă, arată bine la corp, da. 70%.

Alexandra Stan: Nu cred că este genul lui, nu cred că s-ar potrivi cu ea. Așa cred eu. Nu l-aș vedea cu ea. Nu s-ar potrivi. 10%.

Alina Eremia: Cred că s-ar potrivi, nu știu. Îmi place foarte mult de Alina Eremia. Cred că i-ar plăcea. I-aș vedea [împreună]. Zic un 80%.

Ami: Hmmm. Nu știu, nu cred. 20%.

Citește și:

Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului. „Avem o listă cu nume”

Cu ce se ocupă acum Andreea Liptak, fosta prezentatoare a știrilor Pro TV

Claudia Neghină a devenit mamă! Prima imagine cu modelul și cu fiica ei

Geanina Ilieș: Geanina Ilieș? 90%. Știu că îi place. L-am dat de gol acum. Mi-a spus că îi place și că merge la ea la solar. E o femeie frumoasă.

Inna: Arată foarte bine Inna și mie îmi place foarte mult de ea, dar nu cred că s-ar potrivi cu Mario. Nu cred că e genul lui. E mai sporty. Lui îi plac femeile mai elegante, nu? Zic și eu. Putem să punem un 40%.

Iulia Albu: Nu cred că e genul lui. Vrei să crești o găină? [l-a întrebat pe Mario] Nu, 10%.

Andreea Antonescu: 0%. Nu cred că s-ar potrivi. Nu cred că este genul lui.

Antonia: Este o femeie superbă. Cred că s-ar potrivi cu ea pentru că semănăm. (râde) Toată lumea îmi spune că semăn cu ea. E o femeie frumoasă. Cine nu ar vrea să fie cu ea?

„Sunteți foarte, foarte, foarte tari, toți de aici. Bravo! Cum să faceți așa ceva? Cum să puneți așa problemă? Cum?”, a spus și Mario. Alex Velea (36 de ani) și Antonia (31 de ani) l-au susținut pe Mario la începutul carierei sale muzicale. În prezent însă, din cauza neînțelegerilor, cei trei nu mai țin legătura.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!