Alex Leonte se distrează cu fiecare ocazie de când nu mai e cu Theo Rose. Cum s-a filmat la un eveniment

De Unica.ro, pe

Alex Leonte (28 de ani) a fost surprins distrându-se pe cinste la o petrecere la care au participat multe nume sonore din showbiz-ul românesc. Nepotul lui Nea Mărin a fost invitat de Mario Fresh la o petrecere organizată într-o locație selectă din parcul Herăstrău, cu ocazia zilei sale de naștere. Iubitul Alexiei Eram a împlinit 23 de ani. Pentru a sărbători acest eveniment, Mario Fresh a dat o petrecere de pomină, invitându-și colegii de breaslă, printre care Smiley, Juno, Golden Boys, Mira și mulți alți prieteni comuni. Alex Leonte este bun prieten cu Mario, așa că nu putea lipsi de la aniversare.

Nepotul lui Nea Mărin a postat pe contul său de Instagram câteva clipuri video cu petrecerea și el pare să se distreze de minune. Se pare că Alex a trecut deja peste despărțirea de Theo Rose și își vede în continuare de viață. Mai mult, în preajma fostului lui Theo a fost prezentă cântăreața Mira, dar și alte fete prezente la eveniment.

Vezi mai jos clipurile video de la petrecerea lui Mario Fresh.

Alex Leonte se distrează cu fiecare ocazie de când nu mai e cu Theo Rose. Cum a fost filmat nepotul lui Nea Mărin la un evenimentIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Alex Leonte și Theo Rose s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, după o relație de patru ani.

Theo Rose a fost cea care a anunțat prima ruptura de Alex:

Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu, la un moment dat, că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis.

Citeşte şi: Anghel Damian le-a implicat și pe Theo Rose, și pe Lia Brugner în același proiect. „Suntem la foc continuu!”

Citeşte şi: Bodo și-a retras băieții de la un club sportiv din cauza unor poze indecente postate pe grupul de WhatsApp al părinților

Citeşte şi: Drama Oliviei Newton-John. Dispariția misterioasă a unui fost iubit a bântuit-o ani la rând

Citeşte şi: De ce nu au Alexandra Velniciuc și partenerul ei, Șerban Puiu, copii. „Eu mă felicit că nu suntem părinți!”

La scurt timp, Alex a confirmat și el declarațiile artistei.

Ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut – a transmis dansatorul pe rețelele de socializare.

Mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personal în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru – a fost mesajul de confirmare al despărțirii transmis de nepotul lui Nea Mărin.

Foto – Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!