De ce nu au Alexandra Velniciuc și partenerul ei, Șerban Puiu, copii. „Eu mă felicit că nu suntem părinți!”

De Unica.ro, pe

Alexandra Velniciuc (41 de ani) și partenerul ei de viață, regizorul Șerban Puiu (52) formează un cuplu de 20 de ani, dar nu au copii. Alexandra și Șerban au fost invitați în podcastul lui Cătălin Măruță și au vorbit despre acest subiect delicat pentru multe cupluri care nu au copii. Alexandra Velniciuc a dezvăluit de ce a ales să nu facă un copil până la vârsta aceasta. Actrița spune că nu este afectată de decizia luată pentru că a fost una asumată.

Nu sufăr, mai ales în lumea în care trăim. A fost o opțiune de viață până la urmă. Dacă aș sta să fac o anamneză a mea și a copilăriei mele, motivul pentru care nu am copil acum este pentru că mi-a fost permanent frică să nu crească așa cum am crescut eu, neînsemnând că am avut o copilărie grea. Nu avea cine să îl crească, iar eu bonă nu accept. Eu mă felicit că nu suntem părinți! – a spus Alexandra, în podcastul “Acasă la Măruță”.

Citeşte şi: Părinții Cristinei Șișcanu, internați în spital. Care este starea acestora

Citeşte şi: Vlăduța Lupău, ținta unui val de critici în online, după naștere. „Prea mult alint și băgare de seamă”

Citeşte şi: Cum se înțelege Livia Graur cu fostul soț, după divorț. „Poate mai târziu o să am nevoie de psiholog”

Citeşte şi: Anne Heche, în comă după accidentul de mașină: „Se află în stare critică”

Pe de cealaltă parte, Șerban a declarant că nu cele spuse de actriță nu reflect în totalitate realitatea:

Ba nu, minte! Nu e adevărat! Ea suferă enorm că nu e părinte. Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu, și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți.

Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja.

Despre longevitatea relației pe care o au, ce durează de două decenii, cei doi au spus că secretul, în cazul lor, este simțul umorului.

De ce nu au Alexandra Velniciuc și partenerul ei, Șerban Puiu, copii. "Eu mă felicit că nu suntem părinți!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Într-un cuplu, foarte important este umorul. Enorm de important. Tehnic, oamenii după un timp oricum sunt incompatibili psihologic, tot timpul tu vrei ceva, ea vrea altceva. Ca să poți trăi cu cineva, trebuie să ai foarte mult umor – a mărturisit Șerban Puiu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!