Cum se înțelege Livia Graur cu fostul soț, după divorț. „Poate mai târziu o să am nevoie de psiholog”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 august 2022, 16:27

La începutul acestui an, Livia Graur și Ștefan Răzvan Graur au divorțat după un mariaj de 13 ani. Cei doi au împreună o fetiță, Renata, în vârstă de 9 ani. Prezentatoarea de știri de la Prima TV a dezvăluit recent că decizia divorțului a fost una asumată și s-a lovit de stări de depresie sau tristețe după separarea de fostul soț.

Nu am simțit că aș avea nevoie de ajutor, chiar m-am întrebat cum de sunt atât de ok. Chiar sunt ok, poate nu îmi dau seama și poate mai târziu o să am nevoie de psiholog, dar momentan eu zic că totul e în regulă.

Adică nu am momente nici de cădere, nici de melancolie, nici de tristețe, sunt chiar bine. Nu e nici teatru, nici nimic, chiar sunt ok. Au și trecut 7-8 luni de  atunci. Poate mi-a fost mai greu la început, dar acum sunt ok – a explicat Livia Graur, pentru ego.ro.

Livia și fostul soț au rămas în relații bune de dragul fetei. Jurnalista a mai spus că Renata a înțeles situația divorțului și a acceptat dorința părinților ei de a se separa.

Citeşte şi: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie. Prezentatoarea TV rareori se afișează astfel în mediul online

Citeşte şi: Ce diferență de vârstă este între Amalia Enache și tatăl fetiței ei. „Lucrurile sunt asumate și le știu!”

Citeşte şi: Laurette, la un pas să se înece pe când se afla în excursie cu familia. „A venit ambulanța să mă resusciteze!”

Citeşte şi: Cezar Ouatu, despre Angela Gheorghiu: „Nu mi-am dorit să fiu prietenul ei!” Cei doi au avut o idilă în trecut

Suntem adulți amândoi, civilizați și trebuie să păstrăm o relație, o legătură pentru Renata, pentru că ne leagă și ne va lega pentru totdeauna. Toate deciziile pe care le-am luat, le-am luat după ce m-am consultat cu Renata.

Adică ea a fost parte din deciziile mele și a știut, m-am consultat cu ea. Nu am vrut să îmi reproșeze sau să o întristez în vreun fel sau să o supăr în vreun fel. I-am explicat și am întrebat-o ce părere are și dacă e de acord sau are altă problemă. Și a fost ok, adică ea a înțeles niște lucruri și a fost de acord cu ele.

Foto – Facebook

livia graurIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!