Adela Popescu, despre peripețiile din Cipru: „Putem numi o vacanță reușită atunci când nu te-ai certat cu soțul și… „

De Mădălina Manole pe
Adela Popescu și Radu Vâlcan au petrecut vacanța în Cipru alături de cei doi băieței, Alexandru și Andrei, în vârstă de 3 ani și, respectiv, 1 an neîmplinit.

Adela Popescu a dezvăluit în stilul său caracteristic, făcând haz de necaz, detalii din vacanța în Cipru. Actrița și prezentatoarea de televiziune a povestit cum s-au descurcat cu cei doi copii și care afost atmosfera generală: „Totul este o preocupare permanentă de a le face pe plac, de a-i face să se simtă bine. Fă pipi, dă cu cremă, pune băscuța, aripioarele, schimbă tricoul, dă mașinuța, pune-l la masă, spală-l pe mâini, dă cu cremă, spune 200 de povești până adoarme, schimbă-l iar de plajă, cremă, ia colacul, pune-l în scaun, distrage-l până ajungeți la cârciumă, explică, cântă, nu te uita pe telefon că îl vrea și el, alăptează-l pe celălalt, schimbă-l, dă-l cu cremă, comandă tot meniul până găsești ce îi place, crize în magazin, tăvălit, cumpără a șaptea maimuțică, băiță, pijamale, povești, nani. Ce să zic, poezie.

Singurul moment de liniște era acela în care, când îl aveam doar pe Alexandru, dormea. Atunci, dacă nu adormeam și eu lângă el, îmi luam o cafea și stăteam singură și fericită la plajă.  Nu spun, acestea de acum sunt pline de însemnătate și nu îmi imaginez că ar mai putea fi altfel, nici nu îmi doresc, dar ce să o mai dăm cotită, acum putem numi o vacanță reușită atunci când nu te-ai certat prea des cu soțul și copiii nu s-au îmbolnăvit.  E nevoie de o fffoarte bună organizare astfel încât să reușești să faci că totul să fie cât de cât posibil.” – a scris Adela Popescu pe blogul ei personal.

Adela Popescu a făcut, de asemenea, și câteva dezvăluiri și din relația cu Radu Vâlcan: „La începutul relației noastre, când plecam în vacanțe, efectiv nu știu cum supraviețuiam. Îmi uitam pașaportul, cerceii, cremele, capul, tot. Pesemne, de îndrăgostită ce eram de tine. Acum sunt ceas. Am bagajul organizat perfect chiar și cu câteva zile înainte.” – a scris Adela Popescu pe contul său de Instagram.

Vezi mai multe imagini din vacanță cu Adela Popescu, Radu Vâlcan și copiii în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro