Adda și soțul ei, profund dezamăgiți după ce au călătorit cu trenul. „A fost ca Asia Express, variantă românească!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 august 2022, 15:43

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au trecut de curând printr-o experiență nefericită după ce au ales să călătorească cu trenul, mijloc de transport pe care nu l-au mai folosit de 12 ani. Artista a povestit pe rețelele de socializare că a fost dezamăgită de condițiile celor de la CFR.

Hai să vă zic un banc. Am plecat la 6 dimineața. Eu la Jimbolia și Cătă la Constanța. Eu am avut concert și el a avut eveniment. A făcut vreo 200 de burgeri pe plajă. Well, după concert eu am fugit la Timișoara la aeroport, să mă întorc în București la o nuntă. Cătă a venit după evenimentul lui în București să mă ia de la aeroport și să mă ducă la nuntă, unde am stat până la 4 dimineața.

Băieții au rămas în Jimbolia să doarmă, dar și ei sunt acum în drum spre Roman, unde trebuie să ajungem și noi (sper că nu peste vreo două săptămâni având în vedere că suntem cu trenul). Că să ne ia și să ne ducă în Războieni Neamț, unde cântăm diseară – a scris Adda pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu iubește din nou, la două luni de la despărțirea de Florin Stamin: „Există cineva în viața mea!”

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu a împlinit 53 de ani. Cum se menține vedeta într-o formă fizică de excepție

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cosmina Păsărin: „Lecțiile au fost dure și greu de acceptat!”. Destăinuirile tulburătoare ale vedetei

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa fostei soacre: „Îmi traumatizează copiii și mă agresează verbal!”

Cântăreața spune că s-a simțit în tren ca în “Asia Express variantă românească”. Cu toate că și-au luat bilete la clasa I, artista și soțul ei s-au declarant foarte dezamăgiți de întreaga experiență.

Nici eu, nici Cătă nu suntem în stare să conducem, pentru că sincer, suntem efectiv rupți de oboseală, iar porumbelul voiajor nu era disponibil. Așa că, ne-am luat “belet” la clasa 1 cică. E ceva rău. Mie îmi vine să sar din tren. Mă simt ca în Asia Express varianta românească. La noapte trebuie să ne întoarcem în București, dar cu duba!

Nu mai zic nimic de rău niciodată despre tine. Promit! Tagadam tagaram și nu-s vreo fițoasă. Chiar nu sunt. Dar nu am fost de 12 ani cu trenul și constat că nu s-a schimbat nimic. Mă uitam acum la Cătă și râdeam prin măști că efectiv ziua de azi e un banc – a completat Adda.

Foto – Facebook

Adda și soțul ei, profund dezamăgiți după ce au călătorit cu trenul. „A fost ca Asia Express, variantă românească!”
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!