Adda, acuzată că nu suferă de boala Lyme. Cum a răspuns artista

De Unica.ro, pe

Probleme de sănătate ale cântăreței Adda (30 de ani) nu mai sunt o noutate pentru nimeni. Artista a fost diagnosticată cu Borelioză și Bartonella și de câteva luni urmează un tratament agresiv și dureros pentru a se face bine. Cu toate că a vorbit de nenumărate ori în public despre problemele sale, încă mai există persoane care nu sunt 100% convinse că tot ceea ce spune artista este real.

Recent, Adda a primit un mesaj de la un internaut, pe rețelele de socializare, care a mâhnit-o. Persoana respectivă i-a scris cântăreței în dreptul unei postări că boala ei nu există în realitate, iar toate neplăcerile se trag de la consumul de lactate și zahăr.

Nu ai Lyme, ai perioada nașpa și pui botul la multe, dar o să-ți revii singură. Renunță la lactate, zahăr și fă-ți analiza la ascaris…

Adda s-a declarat obosită să mai dea explicații acestui gen de oameni.

Adda, acuzată că nu suferă de boala Lyme. Cum a răspuns artista

„Haha, atât pot să zic pentru că suntem în România și am obosit să mă enervez” – a fost răspunsul Addei.

Adda a descoperit târziu cum a luat boala de care suferă

Citeşte şi: Fiul Andreei Mantea, „vânăt” din cauza colegilor de clasă. „L-am filmat de fiecare dată”

Citeşte şi: Maria Constantin și Robert Stoica se căsătoresc! „Am fost cerută!”

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, super-petrecere aniversară pentru fiica ei! Zeny a împlinit 4 ani

Citeşte şi: Roxana Hulpe, de la Știrile Pro TV, s-a logodit cu iubitul ei. „Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul!”

Cântăreața a crezut inițial că s-a îmbolnăvit în urma unei înțepături de insectă purtătoare a bacteriei Borreila – cum sunt căpușele sau țânțarii. Dar după investigații amănunțite, medicii au descoperit că boala ei este genetică.

La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut. Am aflat că are și ea, m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să o ai toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit.

Și bunicii noștri de la țară, care mergeau pe câmp, au fost mușcați și au avut, dar fără simptome. La fel și copiii lor…Dar nepoții care sunt stresați, mănâncă totul procesat, stau în poluare, o manifestă. Eu nu sunt doctor, nu-s de specialitate, dar mi-e ciudă că nu se fac campanii de informare, că dormim în bocanci – a mărturisit Adda, pentru playtech.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!