Fiica lui Cornel Palade, Ada, mesaj de revoltă la adresa României: „O țară unde prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 mai 2022, 10:35

Ada Palade, fiica lui Cornel Palade, trăiește în Marea Britanie de câțiva ani. Tânăra revine în țara natală rar, doar pentru a-și vedea familia și prietenii. De curând, Ada Palade a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care explică motivul pentru care a ales să plece din România. Ada spune că și-a dorit o viață mai bună și mai frumoasă și se declară dezamăgită de țara natală.

„S-ar putea ca mulți să mă urască pentru ceea ce spun și să mă judece pentru ceea ce sunt, dar am ajuns în punctul în care nu îmi mai pasă ce spun alții.

Am plecat din România în urmă cu aproape 3 ani, mi-am părăsit familia pentru visul meu, gândindu-mă că voi avea prieteni adevărați, care să mă susțină. Credeam că acești oameni cred în mine, mă iubesc, dar se pare că cel mai important lucru era chiria pentru ei…

ada palade si cornel palade

6 luni după ce m-am întors la Londra, am fost dată afară pe stradă. Apoi am cerut din nou ajutor și din nou m-am înșelat, am fost dată afară din nou pe străzi fără niciun motiv întemeiat.”, a transmis Ada Palade pe pagina ei de Facebook.

Fata îndrăgitului actor a mai precizat că România este o țară coruptă, în care a ea a fost abuzată ți tratată înjositor. Mai mult, Ada spune că și tatăl ei, Cornel Palade, a avut probleme de-a lungul timpului.

„Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, a misoginiei și sexismului și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi. Eu sunt altfel.

Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni care nu au respect și moralitate. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului și abuzului sexual în țara mea.

Am muncit pe rupte încă din copilărie pentru ca țara mea să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi s-au întâmplat acele lucruri rele. (..)

Citeşte şi: Fosta iubită a lui Fuego, dezvăluiri la 12 ani de la despărțirea de artist: „Vorbim destul de des”

Citeşte şi: Loredana Chivu, nerecunoscută de fani după ce s-a îngrășat

Citeşte şi: Alexandra Stan, despre boala autoimună de care suferă: „Am zis: «Ok, bun, eu nu fac cancer!»”

Citeşte şi: Cristina Bălan, pusă la zid pentru că ea și familia sunt vegetarieni. Cum le-a răspuns celor care o critică

Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer nenorocit de autobuz și nimeni nu a făcut nimic, poliția e cumpărată de Guvern.

Mă bucur enorm că sunt departe de acel Tărâm al Nimănui. România nu m-a tratat niciodată ca pe copilul ei. Eu am întins mereu o mână de ajutor în România când a fost nevoie. Am atât de multe lucruri de spus. M-am săturat să îmi țin gura închisă în legătură cu stilul de viață degradant și corupția care e în România.”, a mai spus fiica lui Cornel Palade, în mesajul său transmis în limba engleză.

Foto – Facebook

Fiica lui Cornel Palade, Ada, mesaj de revoltă la adresa României: "O țară unde prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi"
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!