Loredana Chivu, nerecunoscută de fani după ce s-a îngrășat

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 mai 2022, 17:58

Loredana Chivu se pregătește să ajungă pe mâna medicilor esteticieni, după ce în ultima perioadă s-a îngrășat considerabil. Fosta asistentă de televiziune spune că se confruntă cu o problemă de sănătate serioasă, un pre-diabet, care a dus la acumularea excesivă a kilogramelor nedorite.

Loredana vrea să-și facă o operație de liposucție pentru a-și recăpăta silueta de odinioară. Ea spune că a încercat să țină regim, dar fără folos, așadar singura variantă de a scăpa de kilogramele suplimentare rămâne intervenția medicilor.

Urmează să fac o operație. O să-mi fac o liposucție pentru că am suferit ca să spun așa, nu e o boală, e o afecțiune, un fel de pre-diabet, ca să explic pe înțelesul tuturor. Se manifestă prin faptul că te îngrași în primul rând, iar ca să slăbești trebuie să ți un regim foarte strict pe care eu îl țin, dar nu dă rezultate. Așadar, trebuie să fac această intervenție – a spus Loredana Chivu la Antena Stars.

Loredana Chivu va face operația în Turcia. Fosta asistentă TV spune că momentan nu consumă alimente care să îngrașe, dar cu toate acestea, nu reușește să slăbească:

Loredana Chivu, nerecunoscută de fani după ce s-a îngrășat

Nu mănânc nimic dulce, iau anumite suplimente alimentare, nu mănânc pâine, prăjeli, nu beau acidulat, nu beau sucuri în general. E un regim ca cel pe care îl duc diabeticii. Pe mine lucrurile astea mă întăresc, e bine să afli la timp și întotdeauna iau atitudine cu tot ceea ce apare în viața mea.

Din cauza surplusului de kilograme, Loredana Chivu a primit în ultima perioadă o mulțime de mesaje din partea internauților care îi critică aspectul fizic. Fanii și urmăritorii ei din mediul au observat schimbarea notabilă de aspect și nu au ezitat să o taxeze.

Ce se întâmplă cu tine?

De ce te-ai îngrășat?

Doamne! Era mult mai frumoasă înainte!

Parcă ești statuie din ceară – sunt câteva dintre mesajele răutăcioase ale fanilor.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, critici la adresa Adelei Popescu pentru postările din online: „Ești plătită să faci asta!”

Citeşte şi: Cristina Șișcanu și-a concediat menajera pentru că fura din casă: „Venea de două ori pe săptămână!”

Citeşte şi: Xonia, despre lupta cu boala autoimună care o macină. Ce face pentru a nu i se mai umfla fața

Citeşte şi: Cristina Bălan, pusă la zid pentru că ea și familia sunt vegetarieni. Cum le-a răspuns celor care o critică

Loredana Chivu și drama sinuciderii tatălui său

Loredana Chivu a trecut printr-unul dintre cele mai grele moemnte din viața ei în tinerețe. Pe când avea 18 ani, tatăi ei s-a sinucis.

El s-a sinucis, s-a spânzurat mai exact. Nu puteam să îl iert pentru că nu ne-a lăsat niciun bilet și toate responsabilitățile au căzut pe mine. Și pentru că nu avea dreptul să facă așa ceva, când avea doi copii mari, frumoși. Parcă și acum văd curtea cu porțile deschide, cum se întâmpla la noi. Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește.

Atunci mi-am luat viața în propriile mâini și am știut că trebuie să îmi protejez familia, ce mai rămăsese din ea, toată viața. Sufeream enorm, enorm de mult, e o durere nemărginită. O rană care o să rămână toată viața deschisă – a dezvăluit Loredana Chivu, în urmă cu câteva luni, în podcastul “În Oglindă”, moderat de Mihai Ghiță.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!