Actrița Mary Mara, celebră pentru rolul din „Law&Order”, a murit la 61 de ani. Vedeta s-ar fi înecat

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 iunie 2022, 10:45

Actrița Mary Mara, cunoscută mai ales pentru rolurile din serialele americane „ER” și „Law&Order” a încetat din viață la vârsta de 61 de ani. Actrița s-ar fi înecat în timp ce înota în râul St. Lawrence, din New York, potrivit CNN. Actrița se afla acolo la casa de vară a verișoarei sale, iar râul se află în apropiere. Managerul ei a confirmat decesul.

A fost una dintre cele mai bune actrițe pe care le-am cunoscut. Îmi aduc și acum aminte când am văzut-o jucând pe Brodway,  în “Mad Forest”, în 1922. Era electrică, amuzantă și autentică. Toată lumea o iubea. Îi vom simți lipsa – a declarat Craig Dorfman.

Citeşte şi: Cum a fost poreclită Shakira de prietenii lui Gerard Pique

Potrivit primelor informații ale autorităților, Mary Mara s-ar fi înecat, deoarece pe trupul ei nu au fost observate semne de violență. După efectuarea autopsiei, medicii legiști vor stabili cauza exacta a morții.

De-a lungul carierei, Mary Mara a interpretat mai multe roluri în producții cinematografice sau televizate precum “Dexter”, “The Practice” sau “Star Treck: Enterprise”. A devenit celebră pentru aparițiile din “Nash Bridges”, “ER” și “Ray Donovan”.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!