Actrița Angelica Rivera divorțează de fostul președinte mexican Enrique Pena Nieto

De Unica.ro pe
Angelica Rivera (49 de ani), cunoscută ca actriță de telenovele și fosta prima doamnă a Mexicului, a anunțat că divorțează de soțul ei, Enrique Pena Nieto (52 de ani), la numai două luni după ce acesta și-a încheiat mandatul ca președinte.

Ziarele de scandal din Mexic au scris adesea că mariajul actriței cu politicianul ar fi fost unul de fațadă, menit să-i spele lui imaginea publică, înaintea alegerilor prezidențiale din 2012. Zvonurile se confirmă acum. Mandatul lui Nieto s-a încheiat pe 1 decembrie 2018, iar câteva zile mai târziu unele ziare scriau deja despre divorț. Iată că la numai două luni distanță, fostul cuplu prezidențial anunță oficial despărțirea.

Într-un mesaj scurt postat pe rețelele sociale, Angelia Rivera spune că s-a dăruit în totalitate rolului de soție și că regretă profund această situație tristă.

Actrița Angelica Rivera divorțează de fostul președinte mexican Enrique Pena Nieto

”Întreaga mea energie se îndreaptă acum către rolul de mamă. Voi încerca să-mi refac viața și cariera profesională”, a mai spus Rivera.

Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto nu au avut copii împreună, însă fiecare a avut câte trei copii din căsnicia anterioară. Relația lor, în prezent, ar fi una amicală, însă fostul președinte a rămas împreună cu copiii săi în Mexic, unde va locui și pe viitor, în timp ce Angelica Rivera s-a mutat cu copiii ei în SUA. Actrița a mai fost căsătorită timp de 18 ani cu Jose Alberto Castro, producător și regizor mexican.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Delia și sora ei, Oana, în premieră pe coperta Unica

Delia și sora ei, Oana, în premieră pe coperta Unica