Un ursuleț de pluș a fost dat în căutare internațională. Ce conține jucăria

Un ursuleț de pluș a fost dat în căutare internațională. Povestea lui a impresionat o mulțime de oameni și aceștia s-au mobilizat să-l caute. Iată ce conține jucăria.

Un ursuleț de pluș a fost căutat la nivel internațional, după ce povestea lui a fost făcută publică pe rețelele de socializare. Lucy este o jucărie cu totul și totul specială pentru Paisley, o fetiță de șase de ani, pentru că de fiecare dată când o îmbrățisează, micuța aude vocea tatălui său, conform știrileprotv.ro.

Tristețea fetiței a impresionat America. Paisley a pierdut-o pe Lucy în timpul unei călătorii din Pennsylvania în Rhode Island, iar povestea a ajuns să aibă mii de distribuiri pe o rețea de socializare. O stewardesă care trecea prin aeroportul din Warwick a recunoscut jucăria și cu ajutorul unui post local de televiziune ursulețul de pluș a ajuns din nou în brațele fetiței.

“Bună, Paisley! Te iubesc și mi-e dor de tine” este mesajul pe care bărbatul aflat la a treia lui misiune în Kosovo, cu Garda Națională, l-a înregistrat pentru ca fiica lui să treacă mai ușor peste perioada în care nu poate fi lângă ea.

Citește și:

Laura Cosoi a născut. Prima imagine cu fetița

Evaluarea Națională 2018. Ce subiecte au primit elevii la Limba și Literatura Română

Sursă foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: