Un actor celebru de la Hollywood e suspectat că și-a ucis soția în urmă cu aproape 40 de ani

De Unica.ro pe 02 februarie 2018
La aproape 40 de ani de la moartea actriței Natalie Wood (1938-1981), ancheta morții sale a fost redeschisă, iar principalul suspect este soțul de la acea vreme al vedetei, un cunoscut actor de la Hollywood.

Natalie Wood a fost o celebră actriță de la Hollywood, cunoscută în special pentru pelicula „Rebel Without a Cause”/ „Rebel fără cauză” (1955), rol cu care a câștigat chiar și un Glob de Aur. Ea jucat în multe filme iconice, de la mijlocul anilor ’40, până la începutul anilor ’80, printre care „Miracle on 34th Street” / „Miracolul din Strada 34”, „Studio 57” și „West Side Story” / „Poveste din cartierul de vest”.

Pe 29 noiembrie 1981, în timp ce naviga în zona insulei Catalina, împreună cu soțul său și doi alți bărbați, actrița a căzut în ocean și s-a înecat, în condiții suspecte. Ea a fost găsită de către anchetatori plutind la suprafața apei, îmbrăcată în cămașă de noapte și o haină mai groasă. La acea vreme, moartea actriței a fost considerată accidentală, dar poliția a început o nouă anchetă în 2011, după ce noi detalii au ieșit la iveală, cel mai probabil detalii ce pot fi acum analizate cu ajutorul noilor tehnologii.

Dacă inițial soțul actriței nu a fost considerat suspect, el a devenit ulterior suspectul principal, după ce niște martori au hotărât să vorbească despre seara morții lui Natalie Wood și au declarat că au auzit o ceartă între cei doi soți. Chiar și căpitanul ambarcațiunii a recunoscut apoi acest lucru.

Natalie Wood si Robert Wagner in tinerete

Natalie Wood și Robert Wagner în tinerețe

Procesul morții sale și ancheta au fost foarte controversate, pentru că mereu noi detalii ajungeau în fața presei, detalii care lăsau de înțeles că actrița a fost agresată în noaptea morții. Într-un raport de autopsie mai recent se arăta că Wood avea vânătăi neobișnuite pe corp atunci când a fost găsită de poliție, iar ulterior a ieșit la iveală și faptul că femeia avea frică de apă.

Ancheta în cazul morții lui Natalie Wood, redeschisă

La aproape 40 de ani de la moartea lui Natalie Wood, iată că o nouă serie de anchetatori redeschide dosarul acestei morți suspecte, intrate în istoria sumbră a Hollywood-ului. De această dată, conform FoxNews.com, soțul ei de la acea vreme, binecunoscutul actor Robert Wagner (87 ani) este considerat „persoană de interes” în acest caz.

Robert Wagner in prezent

Robert Wagner, în prezent

„Ceea ce vreau să spun este că ştim acum că Robert Wagner a fost ultima persoană care a fost văzută împreună cu Natalie, înainte ca aceasta să dispară”⁣, a spus şeriful din Los Angeles, locotenentul John Corina, pentru emisiunea „⁣48 Hours”, de la CBS, conform variety.com.

Robert Wagner a refuzat să facă vreo declarație în acest caz.

Foto – Northfoto

Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel