Tendințe 2017 – Idei de cadouri pentru prima vizită la un bebeluș

Alegerea cadourilor pentru prima întâlnire cu un bebe poate fi sursă de emoții, anchete printre cunoștințe și căutări prin toate magazinele, pentru cineva care nu are copii. Uneori, lucrurile nu sunt simple nici pentru mame: fie inspirația nu se lasă găsită, fie socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din prăvălie. Te ajutăm să găsești cele mai frumoase cadouri, cu câteva idei care reflectă tendințele anului.

Obiceiul aducerii de daruri unui nou-născut este, desigur, frumos și binevenit, dar mai complicat decât pare. Între atâtea cadouri pe care părinții le primesc de la rude, prieteni și cunoștințe, este dificil să strecori ceva care să fie, în același timp, util, durabil și unic, în așa fel încât să oferi și o amintire care să creeze, pentru multă vreme, o legătură între tine și familia pe care o vizitezi.

Dacă în prima rundă de cumpărături nu ai găsit ce căutai și, în plus, ai prefera să alegi un cadou care să se diferențieze de toate celelalte – și oricine știe că vor fi, într-adevăr multe – trebuie să cauți surse de inspirație diferite de cele obișnuite. Îți venim în ajutor cu o listă inspirată de alegerile celebrităților, pentru asemenea ocazii, dar și cu alte idei proaspete:

  1. Salopetă din catifea, cu botoșei

Salopetele pentru bebeluși reprezintă o alegere clasică și este posibil să nu fii singura care are o asemenea idee. Și pentru că ți-am promis soluții originale, îți propunem să alegi în funcție de material, cusătură și culoare, adică o piesă de bună calitate. O salopetă din catifea roșie sau turcoaz, cu botoșei și cu deschidere frontală, este practică și pufoasă și poate fi purtată atât afară, cât și în interior, pe post de pijama.

  1. Sac de dormit pentru bebe

Este recomandat, de obicei, copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 36 de luni, dar îl poți face cadou de pe acum, cu atât mai mult cu cât vei găsi modele cu imprimeuri atât de creative și de colorate, încât este genul de piesă care va face impresie. Ce aduce acest cadou din punct de vedere practic? Confortul și căldura care asigură un somn liniștit și odihnitor, eliminând  posibilitatea ca bebelușul să se dezvlească în timpul nopții.

  1. Rochiță vintage

Chiar dacă fetița pentru care achiziționezi acest cadou nu se va bucura de el imediat, ci câteva luni mai tărziu, este o alegere care îi va încânta pe părinți. Îndreaptă-te spre o măsură mică și un model retro sau vintage, prețios, nu unul care să inspire ideea de demodat și prăfuit. O rochiță foarte feminină, cu volane sau fundă și țesătură naturală intră în această categorie.

  1. 4. Bijuterie personalizată

O bijuterie însoțită de gânduri bune, înscrise chiar pe metalul din care a fost creată, poate constitui un cadou inclusiv pentru mamă, mai ales dacă sunteți prietene bune sau faceți parte din aceeași familie. Moda brățărilor și a medalioanelor tip charm nu a trecut, așa că te poți orienta în această direcție. La fel, poți alege un astfel de accesoriu pentru nou-născut: indiferent dacă va fi purtat sau nu, mesajul va fi apreciat de către părinți și va rămâne mult timp în amintire.

  1. Mini-talisman

Să ne oprim și asupra talismanelor. Pentru o așa ocazie specială, nu pot fi un cadou unic, dar le poți combina cu câteva haine pentru bebeluși, de exemplu. Ce alt cadou mai potrivit, când toată suita de evenimente din jurul nașterii și creștinării unui copil are în centru ideea de noroc? Te poți inspira din cultura chineză, care a creat o întreagă filosofie în jurul influenței pe care elementele naturii o au asupra destinului și norocului unei persoane. Poți apela la simboluri feng shui sau la elemente din astrologia chineză, dar poți căuta surse de inspirație și în alte culturi ale lumii.

Ce crezi despre alegerile noastre? Ce cadou ți se pare mai potrivit pentru prima întâlnire cu cel mic: o alegere clasică, precum salopeta, sau un obiect care simbolizează norocul?

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: