Superluna din iunie. Care sunt zodiile afectate de luna nouă în Rac

Luna Nouă are loc pe 23 iunie 2017 și va avea loc în zodia Racului, decanul 1. Deși, luna este în Rac are influențe puternice din Gemeni.

Superluna din iunie – influențe generale

Superluna din Rac aduce o perioadă benefică pentru atingerea scopurilor personale. E un moment important pentru a ne recunoaște și înfrunta cele mai ascunse și intime sentimente și trăiri și pentru a accepta și oferi ajutor. Este momentul ideal pentru a începe proiecte domestice importante sau pentru a porni la un drum lung.

Pentru că Racul este semn de apă, semn matern este recomandat să mergeți lângă un ochi de apă (mare, rău) unde să reflectați, să meditați. Dacă nu aveți o relație cu părinții, cu casa natală este momentul perfect pentru a vă reconecta  și pentru a vă vindeca de amărăciuni.

Zodiile afectate de superluna din iunie

Rac

Luna Nouă în Rac este o invitație pentru această zodie, o invitație la un nou început, o invitație în acceptarea sinelui. Racul va simți nevoia să uite de rele, să uite de ranchiuni și va dori să încerce iertarea.

Începutul nou pentru Rac presupune realizarea faptului că își irosește timpul și viața cu ranchiuni și că trebuie să învețe și să ia decizii care să-l ajute să evolueze.

Pentru Rac începe un ciclu nou, un ciclu în care va profita de orice lucru, în care va încerca să se conecteze mai mult cu propria sa persoană și propriile sale sentimente.

Fecioară

Pentru Fecioară, Luna Nouă aduce dorința de a se reconecta cu cei dragi și de a se înconjura de oameni. E vremea ca Fecioara să îți accepte propria înțelepciune și să ceară ajutorul atunci când va avea nevoie.

Fecioara va renunța la teoriile conspiraționiste și va începe să aibă încredere în visele și intuiția sa.

Săgetător

Onestitatea este cuvântul zilei pentru Săgetător. Nativul din Săgetător va alege sinceritatea și iertarea în relația cu ceilalți.

Va avea încredere în puterea sa de vindecare, chiar dacă va fi rănit. Săgetătorul va începe să facă diferența dintre experiențele din trecut și cele din prezent. Va învăța și va înțelege mai mult viața.

Vărsător

Luna Nouă din 23 iunie este un moment perfect pentru Vărsător să vizualizeze ceea ce urmează pentru el în viitor, în ce proiecte vrea să fie implicat. Va fi o perioadă de vindecare emoțională pentru Vărsător

Sursa foto 123rf

Citește și Top 3 zodii care vor avea ghinion în luna iunie 2017

Citește și Cele mai norocoase zodii în luna iunie 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: