Toți membrii unei familii din Giurgiu au murit de COVID-19 în aceeași zi

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 octombrie 2021, 16:56

Toți membrii unei familii din Giurgiu au murit de COVID-19 în aceeași zi. Tragedia s-a întâmplat pe 13 octombrie, iar aceștia au ajuns la spital în stare gravă și nu erau vaccinați.

”Toți trei au fost internați cu o formă foarte gravă de covid și nu au răspuns la tratament. Părinții au murit la câteva ore distanță, iar băiatul – în cursul nopții. Nu au răspuns la nici un tratament, deși aveam schema de medicație”, a declarat pentru G4Media.ro managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Dragoș Chivu.

Dragoș Chivu a adăugat că peste 90% dintre pacienții internați în spital sunt nevaccinați anti-COVID, iar cei care ajung la spital imunizați, fac o formă mai ușoară a bolii.

Citeşte şi: Raed Arafat: „Oamenii au fost păcăliți cu informații false despre pandemie”

”Și personalul medical e afectat de aceste tragedii, e cumplit să vadă cum se sting atâția oameni sub ochii lor”, a adăugat Dragoș Chivu, potrivit sursei citate mai sus.

Până astăzi, 18 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.467.401 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 5.830 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.245.422 de pacienți au fost declarați vindecați, iar 42.042 au murit.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!