Scrisoarea de adio a unei fete de 13 ani care a fost violată la îndemnul unor colege de clasă

O fată de 13 ani a suferit din cauza bullying-ului, a fost violată și nu a mai putut trece peste trauma suferită, așa că a ales să-și ia viața.

Cassidy Trevan, o elevă din Melbourne, Australia avea 13 ani când a căzut în plasa unui plan diabolic făcut de câteva colege de clasă.

Cassidy a fost insultată, lovită, batjocorită pe rețelele sociale și urmărită de un grup de fete de aceeași vârstă cu ea. Aceasta a pierdut un semestru la școală deoarece a mers la un program de recuperare, pentru a trece peste trauma suferită. Întoarsă la școală, a primit scuze de la grupul de fete care au terorizat-o.

Fetele au invitat-o pe Cassidy la o petrecere. Deși părea a fi o ramură de măslin, invitația nu era ceea ce părea. Grupul de fete au plănuit împreună cu un grup de băieți ca, noua lor prietenă, Cassidy să fie violată în grup.

Mama lui Cassidy, Linda a povestit pe Facebook prin ce a trecut fata ei.

Violul a fost raportat poliției, dar Cassidy nu a fost în stare să dea nicio declarație pentru că încă trăia cu teama agresorilor ei. Dosarul a fost închis după doi ani, deși Cassidy și mama ei au fost de mai mult de 20 de ori la poliție pentru a da declarații.

Cassidy și-a schimbat școala la care mergea, dar, mama ei a observat că fata ei încă mai suferea din cauza traumelor. Cassidy avea atacuri de panică și avea sindromul post-traumatic.

Linda a găsit scrisoarea de adio a lui Cassidy pe computer ei.

“Am fost eleva liceului (n.a. numele liceului va fi omis) și am fost violată de câțiva elevi care încă învață la această școală. Poate părea că vreau atenție, dar scrisoarea mea este departe de asta. Am multe motive pentru a face asta.

Scopul meu este să avertizez alte persoane (elevi și, în special părinți) despre ce s-a întâmplat, deoarece dacă mi-au făcut mie asta, o pot face și altora. Voi aveți puterea de a opri asta. Amintiți-vă că cei care mi-au făcut mie asta erau elevi. Știu că e greu de crezut, dar este adevărat.

Nu fac asta pentru a mă răzbuna pe cei care m-au violat, care au plănuit să fiu violată, care m-au hărțuit după ce am fost violată. Vreau să fiu clară, nu fac asta pentru a căpăta atenție.

Fac asta pentru că peste 1500 de elevi cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani sunt înscriși la școala la care merg eu și trebuie avertizați. Din cauza faptului că mi s-a întâmplat mie și nimeni din cei ce lucrează în școala asta nu a făcut nimic pentru a mă ajuta. E datoria mea să vă avertizez și să vă spun ce s-a întâmplat.

Fac asta și pentru mine. Pentru că vreau, ca după un an și jumătate să fiu lăsată în pace. E surprinzător că, după atâta timp încă se spun povești despre mine și primesc mesaje pe Facebook de la oameni pe care nu îi cunosc că sunt o femeie ușoară. Am schimbat școli, m-am mutat și tot nu pot scăpa de hărțuire.

Numele meu este Cassidy Trevan și am fost violată.

Dacă cineva încearcă să îți facă asta, crede-mă că trebuie să lupți. Luptă! Dacă nu o faci vei regreta tot restul vieții tale, exact așa cum am făcut eu. Vei reuși!

Ai grijă! Ai fost avertizată. Ai grijă de tine.”

Dacă copilul tău sau tu treci printr-o situație asemănătoare, există soluții. Bullyingul este un fenomen grav. Pentru ajutor apelează cu încredere Telefonul Copilului – 116 111.

Sursa foto 123rf

Citește și A rămas gravidă când era adolescentă. Toata viața a trăit cu un gol în inimă

Citește și O adolescenta cerșea pe stradă alături de bebelușul ei. Un suflet bun i-a schimbat destinul într-o singură zi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: