Șase funcții ale telefonului mobil de care nu știai până acum

Telefonul tău mobil poate face mai multe lucruri decât observi la prima vedere. Descoperă în cele ce urmează câteva funcții ale telefonului despre care nu știai, dar care pot fi utile la momentul potrivit:

Citește și – Cinci adevăruri despre telefonul tău mobil pe care producătorii le țin ascunse

Poți transforma telefonul mobil în dispozitiv de ascultare

Telefonul tău poate fi transformat cu ușurință într-un dispozitiv de ascultare sau în baby monitor. Tot ce trebuie să faci este să setezi ca apelurile de intrare să fie răspunse automat, lasă telefonul unde ai nevoie și sună oricând dorești să auzi ce se întâmplă în locul respectiv.

Cum poți bloca telefonul mobil pentru totdeauna

Această funcție este foarte utilă în cazul în care ți-a fost furat telefonul. Orice telefon mobil are un cod de serie, denumit și IMEI, format din 15 cifre. Dacă vrei ca dispozitivul să fie blocat, sună la operatorul de telefonie mobilă, indică acest cod și solicită ca mobilul să fie blocat pentru totdeauna.

Microscop

Pare incredibil, însă cu ajutorul unei mici lentile, pe care o poți găsi, de exemplu, într-un arătător cu laser, telefonul tău mobil va putea face poze foarte detaliate.

Poți face fotografii subacvatice cu orice telefon mobil

La prima vedere poate părea ciudat, însă chiar poți face fotografii subacvatice cu orice telefon mobil, chiar dacă nu este rezistent la apă. Seccretul este să folosești o pungă de plastic cu fermoar, pe care o poți ermetiza suplimentar folosind scotch.

Face-control

Funcția Face-control poate fi mai utilă decât orice protecție de parolă, iar multe dintre telefoanele cu sistem de operare Android au această funcție. Pentru a activa recunoașterea deținătorului telefonului după trăsăturile fețeiintră la Setări/ Setare/ Blocare și alege funcția respectivă.

Cum să prelungești viața telefonului tău mobil

Cu timpul, orificiile pentru încărcător și căști se murdăresc, iar puțini știu că aceasta este principala cauză a defectării telefoanelor. Pentru a evita această situație, curăță telefonul cu ajutorul unei seringi pline cu aer. Apropie acul seringii de orificiul pe care vrei să îl cureți și scoate aerul din seringă. Praful nu va rezista sub acțiunea acestui jet, iar telefonul tău va fi curat.

Citește și – Ce spune despre tine felul în care ții telefonul mobil

Foto – Shutterstock

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: