Sănătate: 6 motive pentru care depresia este bună!

De Avantaje.ro pe

Se întâmplă ca lucrurile să nu iasă aşa cum vrei, să te simţi jos, mică şi neimportantă, să ai o zi proastă, sau mai multe, să nu mai ai nicio motivaţie. Eşti tristă şi apatică, nu ai chef de nimic, nici să stai de vorbă cu tine, sau cu cel mai bun prieten. E clar! Te afli într-o aşa numită stare depresivă.
Toţi fugim de ea. Într-un fel sau altul, toate cărţile de dezvoltare profesională din zona de business ne inoculează ”atitudinea de învingător”, ne spun că trebuie să fii pozitiv, că altfel nu ai succes, că orice s-ar întâmpla, să fii optimist şi să bubui de veselie. Roz bonbon de veselie, dacă se poate!

Probabil exagerez puţin, dar dacă trăieşti în lumea reală, este imposibil să fii aşa tot timpul. Nici reversul medaliei nu este de preferat. Cunosc persoane care îşi duc depresia pe picioare, ignorând-o şi alungând-o, fără să se uite niciun pic la ea. Ei bine, dacă nu te simţi chiar ”roz”, eu te îndemn să te bucuri de această perioadă!

Atunci când suntem pe drumul minunat al conştientizării de sine, când vrem să ne cunoaştem pe noi înşine din ce în ce mai bine, este inevitabil să nu avem şi astfel de stări.
Vezi continuarea pe avantaje.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro