3 remedii naturiste pentru durerile musculare, de la Dr. Oz

De Sandra S., pe

Oricare ar fi motivul pentru durerile tale musculare, tot fructele şi plantele îţi vin în ajutor. Dr. Oz îţi propune trei remedii naturiste:

Papaya

Un fruct sănătos pe care îl poţi găsi cu uşurinţă în hypermarketuri şi care te poate scăpa de durerile musculare, datorită substanţelor pe care le conţine şi care reduc inflamaţia. Mai mult, vitaminele A, C şi e pe care le conţine calmează durerile. De fiecare dată când ai dureri musculare, mănâncă o ceaşcă de papaya. Pentru un tratament de câteva zile, mănâncă o porţie pe zi.

Infuzie cu smirnă şi tămâie

Fă o infuzie de smirnă şi tămâie apoi toarnă lichidul într-un bandaj te tifon pe care îl aplici apoi pe locul dureros. Infuzia opreşte inflamaţia şi calmează durerile. Poţi găsi în farmacie unguent pentru dureri care să conţină smirnă şi tămâie şi îl poţi folosi pe acela.

Unguent cu ardei iute

O reţetă simplă pentru un unguent făcut în casă: ardei iute şi ulei de cocos. Amestecă două linguriţe de ardei iute pisat bine cu o jumătate de ceaşcă de ulei de cocos ţinut la frigider şi aplică amestecul pe zona dureroasă. Ardeiul încălzeşte muşchiul şi calmează durerea.  Sfat: dacă începe să te usture pielea, spală-te cu apă rece.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro