6 produse pe care le poţi mânca noaptea, fără să te îngraşi

De Sandra S., pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 15:37

În orice dietă de slăbire pe care o urmezi eşti sfătuită clar să nu mănânci mai târziu de o anumită oră. Dar dacă mănânci puţin pe parcursul unei zile, seara şi noaptea cu siguranţă ţi se va face foame. Vestea bună este că poţi mânca anumite produse, fără să îţi pui dieta în pericol:

Cremă de cocos şi mango

Un desert delicios, potrivit pentru cei care ţin dietă. Amestecă o ceaşcă de bucăţele de mango congelate şi jumătate de ceaşcă ce lapte de cocos cu două linguriţe de seminţe de cânepă. Pentru o consistenţă cremoasă poţi adăuga şi două linguri de pudră proteică şi amestecă totul în blender. Din aceste ingrediente faci 3 porţii de desert.

Fursecuri raw de ovăz

O reţetă foarte simplă pentru fursecuri gustoase: două ceşti şi jumătate de cereale de ovăz, jumătate de ceaşcă de unt de arahide natural, trei linguriţe de miere şi jumătate de ceaşcă de fulgi de ciocolată neagră. Amestecă bine, fă din amestec 16 fursecuri micuţe şi pune-le frigider până se întâresc. Un fursec are în jur de 125 de calorii, aşa că unul singur este de ajuns.

Ciocolată neagră

În dietă poţi mânca ciocolată dacă are un procent mare de cacao. Un singur pătrăţel de ciocolată este de ajuns ca să îţi ţină de foame şi să îţi satisfacă pofta de desert.

Fistic

Fisticul în coajă este o gustare de seară bună, mai ales că trebuie să şi munceşti până scoţi miezul din coajă. Cu cât mănânci mai încet, cu atât vei consuma mai puţin. Încearcă să cumperi fistic foarte puţin sărat.

Iaurt grecesc

Este mai hrănitor decât iaurtul normal şi foarte săţios. Mănâncă jumătate de pahar şi ar trebui să îţi fie de ajuns să-ţi potolească foamea seara.

Lapte cald cu miere

Laptele cald te ajută să dormi, iar mierea dulce îţi va potoli senzaţia de foame şi te va ajuta să adormi mai repede, datorită serotoninei care se eliberează în organism atunci când celulele ard zahăr. Adaugă o linguriţă de miere la un pahar sau o cană de lapte.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!