(P) Cea mai la îndemână soluție pentru mâini și picioare reci

De Unica.ro, pe
Odată cu venirea toamnei, senzația de mâini și picioare reci devine mai puternică, mai ales după ce trecem de prima tinerețe. Oricât ne-am înfofoli cu haine groase, extremitățile parcă refuză să se încălzească.

Dacă îți sună cunoscut, probabil te-ai întrebat de mai multe ori de ce ți se întâmplă tocmai ție asta. Senzația de mâini și picioare reci are mai multe cauze, iar una din ele poate fi circulația periferică deficitară.

Cum se manifestă circulația periferică deficitară și care sunt factorii de risc

Circulația periferică deficitară se poate manifesta nu doar prin mâini și picioare reci, ci și prin umflături, dureri și amorțeală la nivelul extremităților. Dincolo de discomfortul resimțit de extremități, circulația periferică deficitară afectează și buna funcționare a creierului, conform Adevărul, pentru că acesta nu mai este vascularizat atât de bine pe cât ar trebui. În schimb, o circulație periferică normală ajută și la buna funcționare a creierului, pentru că asigură vascularizarea sa optimă.

Deși femeile sunt în general mai predispuse să sufere de circulație periferică deficitară, anumite afecțiuni și obiceiuri proaste duc la un risc mai mare de a avea probleme de circulație, și anume vârsta înaintată, fumatul, alimentația nesănătoasă, diabetul, hipertensiunea arterială, nivelul ridicat de colesterol și operațiile anterioare la nivelul membrelor. Dacă vrei ca situația să nu se înrăutățească, este indicat să nu fumezi, să ai un stil de viață mai activ și să consumi alimente care nu sunt foarte bogate în grăsimi și zaharuri, după cum arată WebMD.

mâini și picioare reci ginko prim max

Nu trebuie să te resemnezi cu senzația de mâini și picioare reci

La ameliorarea senzației de mâini și picioare reci ajută în mod deosebit ginkgo biloba, magneziul și zincul. Ginkgo biloba este o plantă apreciată și folosită pentru calitățile ei încă din antichitate. Administrat ca supliment alimentar, extractul de ginkgo biloba contribuie la o circulație venoasă normală. La rândul său, magneziul ajută la menținerea unui sistem nervos și sistem muscular sănătoase. Nu în ultimul rând, zincul contribuie la funcții cognitive normale și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 

mâini și picioare reci ginko prim max

Suplimentul alimentar GinkoPrim Max conține o combinație unică și atent selecționată de ginkgo biloba, magneziu și zinc. Combinația eficientă a lor sprijină nu doar circulația periferică, ci și buna funcționare a memoriei.

Cu o singură tabletă pe zi luată în mod regulat, combinația de ingrediente contribuie la îmbunătățirea circulației periferice, la funcționarea normală a sistemului nervos și a funcțiilor cognitive. Puteți opta pentru pachetul GinkoPrim Max de 60 de tablete, pentru un sprijin de nădejde împotriva senzației de mâini și picioare reci.

Dacă vrei să descoperi mai multe despre beneficiile GinkoPrim Max, intră pe www.ginkoprim.ro.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!