Metode de relaxare care te fac mai frumoasă

De Libertatea pentru femei, pe

Multe dintre metodele de relaxare prin care ne detaşăm de problemele cotidiene sunt adevărate terapii pentru frumuseţe. Pare greu de crezut? Îţi dezvăluim cele mai la îndemână variante cu ajutorul cărora vei întineri vizibil.
 

Plimbă-te în aer liber

Profită de zilele însorite de toamnă! Este excelent să faci puţină mişcare, fie că te plimbi, fie că mergi o parte din traseul spre serviciu sau spre casă. Aerul relaxează, razele soarelui conferă organismului vitamina D, iar pielea ta va „respira” mai bine. În plus, mişcarea te ajută să ai un tonus bun şi să ai o siluetă frumoasă.

Râzi şi vei părea mai tânără!

Nu rata nicio ocazie să râzi cu poftă, pentru că râsul întârzie procesul de îmbătrânire. Tonifică muşchii feţei, stimulează circulaţia sangvină de la nivelul tenului şi întârzie apariţia ridurilor. De asemenea, creşte nivelul endorfinelor, supranumite „hormonii fericirii”, tu te vei simţi foarte bine, iar pielea ta va căpăta o strălucire aparte.

Odihna este esenţială

Cele minimum opt ore de somn pe noapte recomandate pentru odihnă nu sunt un mit. Acest interval este esenţial pentru menţinerea unui ten luminos şi curat. Oboseala însă nu face decât să accentueze ridurile şi să favorizeze apariţia cearcănelor ori a pungilor de sub ochi.

CÂTEVA MINUTE PENTRU TINE

Rezervă-ţi în fiecare zi câteva minute pe care să ţi le dedici în totalitate. Relaxează-te cu o baie caldă cu multă spumă şi foloseşte uleiuri esenţiale. Astfel, pielea ta va fi hidratată în profunzime, devenind mai catifelată. În acest timp, poţi asculta o muzică bună şi poţi savura un cappuccino delicios. Te vei simţi mai bine ca oricând!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro