Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri şi felicitări de Paşte

De Unica.ro, pe

Trimite-le celor dragi cele mai frumoase mesaje, SMS-uri şi felicitări electronice cu ocazia Paştelui. Îţi dăm noi câteva idei de mesaje amuzante sau religioase pentru toate gusturile.
Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat!
Lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca drumul in viata si sa va aduca liniste si pace in suflet. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
Trimite AICI una din cele mai haioase felicitări de Paşte!
Bucuria vine din lucruri mărunte, liniştea vine din suflet, căldura sufletească vine din inimile voastre. Sărbători Fericite!
Pentru a intelege sacrificiul suprem trebuie doar sa fim mai buni, mai iertatori, mai ingaduitori, mai intelepti, mereu cu lumina in suflet, ganduri si simtiri. Hristos a inviat!
16 iepurasi: 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de sarbatori, iar ultimul a citit Un Nou Paste Fericit!
Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!
Trimite şi o felicitare electronică de Paşte! Alege una de AICI!
Fie ca sfintele sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa inbelsugata. Fie ca invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubirea in sufletele, inimile si gandurile celor dragi si fie ca Hristos a inviat pentru ficare.

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa,cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… Paşte fericit!

Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie. hristos a înviat!

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos, şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un mesaj de Paşte

De Paşte, Iisus ne dă credinţă să iubim şi să credem în ea. Hristos a înviat!

Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit cu rasete si voie buna.

Asa cum Iisus invie mereu, si speranta trebuie sa renasca de fiecare data! Hristos a inviat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!