(P) E vremea picioarelor frumoase și sănătoase!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 martie 2015, 12:12
A început sezonul fustelor și rochiilor și ar cam fi cazul să renunți la pantalonii tăi de zi cu zi…

Multe femei se confruntă cu problema picioarelor inestetice și/sau umflate, cu mici vânătăi sau vase sparte. Sănătatea și aspectul pielii picioarelor sunt extrem de importante și ar trebui să respectăm câteva reguli de îngrijire cutanată, știind că, modificări aparent minore, pot conduce în timp la apariția unor leziuni serioase, mai greu de tratat.

Zi de zi picioarele trebuie să susțină întreaga greutate a corpului, trebuie să stea înghesuite în pantofi de multe ori prea strâmți, cu puțină aerisire, cu tocuri înalte și, de multe ori, sa alerge de la job acasă, de acasă la petreceri sau la shopping.

De ce să nu le răsplătim cu îngrijirea care li se cuvine? Ori de cate ori picioarele sunt umflate sau dureroase, masează-le ușor cu un gel aplicat local, ce ameliorează în scurt timp, durerea, umflăturile și vânătăile, exact disconfortul pe care-l resimți.

Gelul este o combinație unică dintre două ingrediente active: heparină (cu rol în ameliorarea vânătăilor și a umflăturilor) și diclofenac (care acționează asupra durerii și inflamației). Pe lângă acestea, mentolul și dexpantenolul din compoziția produsului (promotori de absorbție) ajută ingredientele active să pătrundă rapid în piele.

Gelul cu Heparină și Diclofenac este un tratament sigur, fără reacții adverse sau sensibilizări cutanate, rezultatele fiind vizibile din primele zile de la aplicare.

Produsul se găsește în farmacii, sub trei forme de prezentare: tub de 25 g gel, 45 g gel și 100 g gel, la preț începând cu 13 lei.

Alege gelul pentru picioare sănătoase!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!