Deep Tissue – masajul cerut în situaţii de urgenţă! (Video)

De Avantaje.ro, pe

Din cauza ritmului alert al vieţii şi a oboselii musculare, tot mai mulţi oameni ajung să acuze dureri în zona toracală şi cervicală. De aceea, Deep Tissue, care este un masaj de profunzime, a devenit din ce în ce mai solicitat în centrele de întreţinere şi sănătate.
Stresul, o poziţie incorectă a spatelui, efortul fizic intens determină muşchii să se contracte puternic, apoi, după un timp, să genereze probleme de sănătate severe.
În astfel de situaţii, un masaj de profunzime cum este deep tissue, care va elibera gâtul, umerii şi spatele de tensiuni musculare, va oferi o stare profundă de relaxare.
Prin manevrele acestui tip de masaj se acţionează asupra straturilor profunde ale ţesutului muscular, prevenind astfel instaurarea unor probleme de sănătate majore.
Terapeutul se va concentra pe straturile musculare profunde, după ce a încălzit zona de acţiune prin manevre standard: neteziri, fricţiuni, tapotament, etc.
Dacă contracturile musculare persistă atunci problemele se pot acutiza generând dureri puternice de spate, umeri, dar şi un gât înţepenit.
Vezi clipul video pe avantaje.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!