Copilul tău: 7 sfaturi pentru încălţări potrivite

De Revista Baby pe

Câteva recomandări de care ar fi bine să ţii cont, în momentul în care pleci să cumperi încălţăminte pentru copilul tău.
1. Inainte de a pleca la cumparaturi, inarmeaza-te cu rabdare – copii­­lor nu le place sa probeze nici pantofi, nici haine. Cumpara-i ­­­ in­­­­caltaminte dupa-amiaza sau seara, chiar daca la sfarsitul zilei sunteti cu totii obositi, pen­­­­­tru ca si picioarele copiilor se umfla de-a lungul zilei.

2. Evita pantofii „frumusei“. Cu exceptia incaltarilor de ocazie, pantofii copiilor nu trebuie sa fie prea delicati, ci rezistenti si foarte comozi. Fetitele nu vor purta pantofi cu tocuri!

3. Nu-i cumpara incaltari cu doua numere mai mari – se poate impie­­dica si poate dezvolta si anumite probleme orto­pedice, daca poarta incaltari prea mari. Pe de alta parte, chiar daca sunt doar pentru un sezon, alege-i pantofi de calitate – costul consultului la ortoped, ca urmare a problemelor apa­rute, este cel pe care l-ai „econo­misit“ alegand pan­­tofi necorespunzatori din punct de vedere calitativ.
Vezi mai multe sfaturi pentru algerea incaltarilor pe baby.unica.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro