Ceaiuri care te ajută să elimini toxinele din corp

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Joi, 30 iulie 2020, 13:42

Iată care sunt cele mai eficiente ceaiuri pe care le poţi bea pentru a-ţi detoxifia organismul.
Am strâns pentru tine patru ceaiuri eficiente pentru a elimina toxinele din corp. Ţine minte că, indiferent de cât de eficiente sunt plantele medicinale, unele dintre ele pot conţine substanţe ce pot declanşa reacţii adverse, alergii sau pot interacţiona cu anumite medicamente.

Aşadar, înainte de a apela la orice tratament naturist, nu uita să consulţi şi un medic.

Ceaiul de păpădie – Un excelent diuretic, ceaiul de păpădie ajută la eliminarea surplusului de apă din organism, aşadar poate fi utilizat şi în curele de slăbire, fiind totodată un detoxifiant foarte puternic.

Ceaiul de anghinare – Cunoscut pentru efectul său detoxifiant asupra ficatului, ceaiul de anghinare te poate ajuta şi în momentele în care suferi de dureri digestive ori de indigestii.

Ceaiul de sunătoare – Antidepresiv natural, ceaiul de sunătoare te ajută mult în procesul de detoxifiere şi poate fi folosit, de asemenea, în probleme digestive precum ulcerul sau gastrita.

Ceaiul verde
– Probabil că ceaiul verde este unul dintre cele mai cunoscute ceaiuri la nivel mondial, şi unul dintre cele mai consumate, fiind recunoscut pentru calităţile sale depurative, antioxidante şi tonice.
Foto: femeie care bea ceai/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!