(P) Băutura delicioasă şi naturală care te face să uiţi de cafea

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 iunie 2015, 15:17

Cauţi o alternativă bună la cafea, o băutură care nu dă dependenţă, nu îţi provoacă palpitaţii şi are un gust plăcut? Trebuie să încerci Inka, o băutură delicioasă şi naturală din cereale, care îţi dă energie şi este foarte sănătoasă.
Ce este Inka
Inka este o băutură naturală obţinută din cicoare şi cereale – secară şi orz. Din ingredientele prăjite se extrage o esenţă lichidă savuroasă, care este uscată şi devine o pulbere solubilă de culoarea chihlimbarului.
De ce să o încerci
Fiind obţinută din cereale, băutura conţine 15% fibre naturale, astfel că fiecare cană de Inka îţi oferă 0,6 grame de fibre care îmbunătăţesc digestia şi te ajută să-ţi păstrezi silueta. În plus, o porţie conţine numai 14 calorii, deci dacă o consumi fără frişcă sau zahăr, este o băutură caldă ideală în diete.
Toate ingredientele sunt naturale şi au o valoare nutritivă ridicată.
De ce să înlocuieşti cafeaua cu Inka
Datorită ingredientelor, o cană de Inka îţi dă energie pentru întrega zi, fără a avea efectele secundare ale cafelei – agitaţie, palpitaţii, insomnii, hipertensiune. O poţi savura fără grijia lături de toată familia căci este o băutură sigură şi pentru copiii peste trei ani, şi pentru bătrâni.
Cum se prepară Inka
E simplu! Nu trebuie decât să pui două linguriţe de Inka într-o cană cu apă fierbinte. Poţi să adaugi lapte, pentru un aport suplimentar de calciu, sau poţi să adaugi frişcă pentru un gust delicios.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!