Ce fac artiștii internaționali când #stauacasă? Don Diablo și-a lansat de acasă primul său comic book

De Bianca Prangate, pe
În ultima vreme DJ-ii au trecut la un nou nivel din viața profesională.

Tipi precum Steve Aoki fac experimente de acest gen mai tot timpul; combină pasiunea pentru muzică cu o serie de oportunitați pe care acest tip de business le genereaza, pentru că muzica electronică e un uriaș business: un DJ nu e doar tipul ăla care generează euforie in mainstage, e și tipul care lansează o colectie de haine, app-uri pentru fitness, cărți și multe altele. 

E un lucru fantastic pentru fanbase-ul fiecăruia, pentru că au posibilitatea de a-și susține favoriții si dincolo de zona muzicii, în această perioadă de “distanțare socială” chiar și de acasă

DON DIABLO este un mastermind-business: deține un label, HEXAGON, are o linie de vestimentație super cool, dar aparent nu e de ajuns pentru DJ-ul care a generat big-buzz anul trecut in mainstage-ul UNTOLD.

Acum a decis să experimenteze ceva nou: și-a lansat primul comic book, fiind în izolare.  

Un concept unic care-i permite sa isi etaleze talentele, altele decat cele de producător, de DJ ori de Future House Hero. 

  „GOALS! The first HEXAGON comic is out today!” – aceasta este declarația lui Don Diablo, care se încheie cu același îndemn “STAY HOME!”

 Zona de comic book-uri este un mare vis al olandezului, Don Diablo a lucrat la acest proiect un an cu o companie în domeniu, Impact Theory Comics (IT Comics), companie care a lucrat și cu Steve Aoki pentru Neon Future Comic.

Un geniu în industria de comic book-uri, Michael Moreci (Author) și Tom Bilyeu (Host of Impact Theory) l-au ajutat pe Don Diablo sa aducă acest proiect la viața. 

Noul episod din seria “UNTOLD Stories” îți propune să descoperi un alt Don Diablo, un artist care, în mod onest, vorbește despre viața personală, despre familie, greutățile pe care le-a avut în viața profesională, dar și despre modul în care poți face un pas înainte alegănd să crezi în tine. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!