Anthony Fauci, cel mai cunoscut epidemiolog din lume, recomandă purtarea a două măști pentru protejarea în fața noilor tulpini ale coronavirusului

De Unica.ro, pe
Doctorul Anthony Fauci (80 ani), cel mai cunoscut epidemiolog din lume, recomandă purtarea a două măști pentru protejarea în fața noilor tulpini ale coronavirusului. 

Expertul american a declarat, într-un interviu recent acordat NBC News, că oamenii ar trebui să ia în serios noile tulpini ale virusului și că ar trebui să se protejeze și mai mult ca până acum.

„Vaccinul va face diferența, dar până atunci regula celor două măști ar trebui să funcționeze, bazându-ne pe bunul simț. Un strat de protecție în plus înseamnă mai multă eficiență”.

Anthony Fauci a devenit celebru odată cu pandemia de Covid-19. Expertul american s-a făcut remarcat când a avut curajul să îl critice pe fostul președinte american Donald Trump, în legătură cu măsurile de protecție a populației, pe care Trump a refuzat să le instituie, în primă fază.

Fauci e considerat a fi unul dintre cei mai buni epidemiologi ai lumii și este directorul Institutului American de Alergii și Boli Infecțioase, fiind totodată și consultatul noului președinte american, Joe Biden, pe probleme de sănătate națională.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro