Aliatul tău în infecțiile urinare

De Unica.ro, pe

Infecţia urinarã este una dintre condiţiile patologice frecvente, întâlnitã cu incidenţã mai mare la femei, din cauza particularitãţilor anatomice, în special vecinãtatea între orificiul urinar şi anus.
50% dintre femei suferã cel puţin o datã în viaţã de o formã de infecţie urinarã, agentul patogen cel mai frecvent implicat fiind bacteria Escherichia coli, responsabilã de producerea a 85% dintre infecţii.

Infecţiile urinare sunt favorizate de refluxul ureteral, expunerea excesivã la frig, litiaza renalã, infecţiile genitale, diabet.

Acum, pentru că știi cauza suferinței tale, îți facem cunostință cu aliatul de care ai nevoie pentru a câștiga lupta. Este un remediu corect și te ajută să și previi, nu doar să combați afecțiunea. Gama Uractiv de la Fiterman Pharma cuprinde produse menite să te ajute atât la depistarea infecțiilor urinare (Uractiv test), cât și la menținerea sănătății tractului urinar. Gama Urcativ este o gamă complexă care cuprinde produse pentru adulți, dar și produse pentru copii, femei însărcinate sau care alăptează.

Produsele din Gama Uractiv au la bază inovația continuă, dar și păstrarea valorilor și beneficiilor tradiționale.
Noul Uractiv Forte x 10 capsule te ajută, prin concentrația mărită de albastru de metilen și extracte naturale standardizate din strugurii ursului să lupți eficient împotriva infecțiilor urinare, sau să previi recidivele.

Pentru tine, în această perioadă, produsul este disponibil în farmacii și magazinele naturiste într-un pachet special: Uractiv Forte + CADOU șervețele intime umede la un cost de 32 Ron.

Uractiv Forte este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 12 ani. Utilizarea acestuia contribuie la  menținerea sănătății tractului urinar, la funcționarea normală a rinichilor și favorizează diureza prin eliminarea din organism a subsțantelor nocive, a produșilor toxici și substanțelor străine sau în exces, rezultate din procesele metabolice.

Detalii găsiți pe: www.uractiv.ro  sau facebook.com/LaboratoareleFiterman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!