Albeşte-ţi dinţii de Sărbători!

De Unica.ro pe

Ce-ai spune dacă anul acesta l-ai întâmpina pe Moş Crăciun cu un zâmbet larg şi foarte alb? Cadourile cred că s-ar multiplica instant. Eh nu chiar, dar cu siguranţă ţi-ar plăcea nişte dinţi
albi şi strălucitori pe care să-i asortezi cu ţinuta ta impecabilă pentru sărbători.
 
Venim astăzi cu o recomandare de care suntem siguri că o să fii pe deplin mulţumită: benzile pentru albirea dinţilor Crest Whitestrips disponibile pe site-ul www.albirea-dintilor.com.  

Albeşte-ţi dinţii de Sărbători!Aici găseşti o gamă largă de produse profesionale recomandate de medicii stomatologi din întreagă lume, este un site ce îţi oferă calitate, rapiditate în livrare (24 de ore prin curier rapid), astfel că tu să ai un zâmbet alb şi strălucitor într-un timp cât mai scurt.

Ştim că ai auzit multe despre tehnicile şi produsele pentru albirea dinţilor, dar Crest Whitestrips îţi garantează că smalţul dinţilor tăi nu va fi afectat în niciun fel, rezultatele sunt garantate sau îţi primeşti banii înapoi.  
www.albirea-dintilor.com îţi oferă un produs de calitate ce stă sub marca Procter & Gamble, are deja peste 10.000 de clienţi mulţumiţi şi îţi promite un zâmbet mai alb chiar din prima zi de folosire (garantat cu produsul Crest Whitestrips Professional Effects).  

Crest Whitestrips sunt benzi de albire a dinţilor destinate folosirii acasă. Formulă unică îţi va albi dinţii în doar câteva zile, fără să pună în pericol smalţul. Compoziţia benzilor de albire Crest Whitestrips este aceeaşi cu cea folosită de medicii stomatologi. Care este diferenţa? Aceleaşi rezultate la un preţ mult mai mic. Crest Whitestrips aparţine companiei Procter & Gamble S.U.A. Calitatea produsului este testată de timp (din 2001 pe piaţă S.U.A.)

Crest Whitestrips este cel mai apreciat şi cel mai bine vândut produs din Statele Unite şi se poate găsi în exclusivitate pe www.albirea-dintilor.com.

Crest Whitestrips este un produs care se bucură deja de o popularitate foarte mare atât în America, cât şi în Europa, cu nenumărate premii câştigate în revistele de specialitate, dar şi cele pentru femei (Cosmopolitan, MarieClaire, Femeia…), fiind cel mai vândut produs destinat albirii dinţilor.

Ofertă de sabatori!

Albeşte-ţi dinţii de Sărbători!Cu ocazia sărbătorilor de iarnă,www.albirea-dintilor.com vine cu o ofertă specială pentru cititoarele Unica!

Bucură-te de un zâmbet alb la toate petrecerile şi evenimentele la care vei participa în această perioadă magică!

Dacă încă nu ai găsit un cadou perfect cu ocazia Crăciunului atât pentru tine, cât şi pentru cei dragi, kit-urile de albire a dinţilor Crest Whitestrips sunt mai mult decât perfecte!

Pe www.albirea-dintilor.com găseşti produse profesionale pentru albirea dinţilor cu preţuri începând de la 99 RON şi diverse oferte de sărbători de la brand-uri renumite în întreagă lume: Crest Whitestrips, Rembrandt, Aquafresh sau Listerine.
 

Albeşte-ţi dinţii de Sărbători!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro