A scăpat de 90 de kilograme, dar nu și de pielea în exces. Ce poze pune pe Instagram

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 31 mai 2016, 18:58
Cei care o urmăresc pe Instagram pe Aubrey Johansen, o cântăreață din Cleveland, statul american Ohio, ce cântărea aproape 150 de kilograme, au rămas uimiți când au văzut cât de mult a slăbit vedeta.

Fotografiile pe care femeia de 25 de ani le postează pe contul de socializare sunt de-a dreptul uluitoare, după ce Aubrey a reușit să slăbească 90 de kilograme. Medicii o avertizaseră în urmă cu doi ani că în 15 ani va muri dacă nu va lua măsuri drastice. A reușit să ajungă la o greutate normală, în urma unei operații de micșorare a stomacului și a multor exerciții la sală, numai că nu a scăpat de pielea în exces.

Tânăra însă nu pare prea afectată de asta și își ”poartă” pielea mai ceva ca pe un accesoriu, contrar spuselor ei. Pentru că, deși greutatea la care a ajuns acum este impresionantă, 60 de kilograme, aspectul ei fizic încă lasă de dorit, iar cântăreața speră ca în curând să rezolve și această problemă.

Citește și: Sucul care te scapă de kilograme, fără să ții dietă

”Atunci când îți propui să slăbești atât de mult te gândești că vei fi în formă, superbă. Nu îți imaginezi că se topește pielea pe tine. Este îngrozitor pentru că nu te mai simți deloc atrăgătoare. În unele zile chiar simt că eram mai atrăgătoare înainte. Este o luptă interioară teribilă. Te deranjează când mergi la plajă și te dezbraci în costum de baie. Nu mai simt că am încredere în mine”, spune Aubrey pentru Daily Mail.

Deși susține că este complexată de modul în care arată, mai ales dezbrăcată, Aubrey mărturisește că noua ei siluetă a făcut-o să-și piardă câteva prietene, pentru că acestea o percep acum ca pe o amenințare.

Citește și: Slăbește 6 kilograme într-o săptămână cu această dietă

”Înainte nu prezentam nici o amenințare. Nu furam iubiții nimănui. Dar apoi m-am transformat într-o persoană dezirabilă, am început să am parte de mai multă atenție”, a continuat blonda.

Așa arăta Aubrey înainte de operație:

În ciuda faptului că spune că este complexată de excesul de piele, Aubrey postează pe Instagram imagini în care arată cât de mare este cantitatea de epidermă rămasă:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!