Ritualul simplu care te scapă de boli şi necazuri

De Mădălina Manole pe 27 octombrie 2017
Există mai multe ritualuri vechi care au capacitatea să ne îmbunătăţească viaţa şi să alunge energiile negative care ne influenţează, însă, majoritatea dintre acestea sunt destul de complicate şi necesită respectarea mai multor reguli destul de stricte.

Vă propunem astăzi un ritual foarte simplu, dar foarte eficient, pe care îl aplică numeroşi terapeuţi şi care a fost evidenţiat recent inclusiv de celebrul numerolog Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Tot ceea ce trebuie să faci este să-ţi scrii problema cu care te confrunţi, fie că este vorba de numele unei boli sau de un necaz prin care treci în prezent, pe o foaie de hârtie şi apoi să-i dai foc. Acest ritual te ajută să alungi suferinţa în cel mai rapid mod cu putinţă. În momentul în care te decizi să faci acest pas, este important să fii sigură că vei obţine rezultatul aşteptat.

Modul în care funcţionează acest ritual de alungare a bolilor și necazurilor se află în strânsă legătură cu calităţile şi capacităţile creierului nostru. În primul rând, în momentul în care ai aşternut cuvântul pe hârtie, nu numai că ai conştientizat cu adevărat problema, dar ai eliberat şi creierul. Apoi, faptul că dai foc acelei hârtii şi o priveşti cum arde va fi tradus în creier cu mesajul că situaţia s-a consumat, s-a terminat. Să nu uităm că nu degeaba se spune că noi ne creăm propria realitate. Ține cont, însă, ca este important să scrii fiecare problemă pe o bucată de hârtie separată.

Citește și – De ce nu trebuie să spui “sănătate” sau “noroc” atunci când cineva strănută 

Citește și – Cele mai importante superstitii legate de nunta

Sursă foto: shutterstock.com

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani