Cum faci sex pe Skype?

De Mia pe
Sex

Spre deosebire de sexul la telefon, care îţi dă frâu liber imaginaţiei, atunci când faci video-sex ai parte de o experienţă cu totul diferită.
Pentru video-sex ai nevoie de aplicaţii de mesagerie instantanee, ce conţin şi video şi posibilitatea apelării celui cu care comunici, cum ar fi Skype, Yahoo Messenger, MSN etc. De data aceasta, imaginaţia ta nu mai poate zburda liberă, pentru că persoana cu care comunici este virtual în faţa ta, dar acest lucru nu este neapărat un aspect negativ.

Experimentează exhibiţionismul

Se crede că bărbaţii sunt stimulaţi vizual mai mult decât femeile, însă şi nouă ne place ce-i frumos, nu-i aşa? Ca să faci sex pe Skype tot ai nevoie de încredere în tine, ca să-ţi arăţi corpul în toată splendoarea. Poţi exersa înainte de a începe partida cu propria cameră web. Joacă-te cu luminile şi aşează-te în poziţii sexy, vezi cum arăţi cel mai bine şi apoi lasă-l şi pe interlocutor să te savureze.
Citeşte şi: Sex: De ce e importantă încrederea în tine şi cum o poţi spori

E uşor să vorbeşti obscen

Trebuie doar să-i spui partenerului ce i-ai face dacă ar fi în acel moment lângă tine şi îi poţi povesti – şi arăta în acelaşi timp – ce îţi place ţie să-ţi faci. Totuşi, dacă nu te simţi confortabilă făcând asta, mai bine evită. Ori, dacă îţi place cum arată o anumită parte a corpului său, spune-i asta.
Ca şi la telefon, foloseşte-ţi vocea pentru a arăta plăcerea. Este mult mai excitant atunci când gemi gălăgios.
Citeşte şi: Sex: Provoacă-l la o discuţie… porno

Respectă ce faceţi

Ideal este să faci video-sex cu o persoană în care ai încredere, ce nu ar publica imagini cu tine în pielea goală pe Internet. Imaginile sunt un privilegiu, aşa că înainte să începeţi actul, stabiliţi regulile dinainte – dacă eşti în regulă să păstreze o poză cu tine, spune-i. Dacă nu, la fel, anunţă-l şi la fel ar trebui să facă şi el.
Foto: Thinkstock

Indiciul de astăzi, 3 august, este: nunta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro