E bine sa fii sincera, dar …. mereu?

De Georgiana Constantin, pe

Sa-i spui ca esti geloasa?

In nici un caz, mai ales inainte sa verifici daca ai motiv sa fii geloasa. Se va simti oricum invinuit si, poate chiar nu a gresit cu nimc. Si nu cred ca va doriti nici unul sa iasa scantei aiurea. Iar daca va observa ca stai bosumflata, cand el vorbeste cu o alta, poate va prefera sa nu-ti mai zica intotdeauna cand iese, ca sa nu-l mai vezi in preajma acelora pe care tu le crezi concurente.

Merita sa faci crize?  


Daca te enervezi, te inrosesti toata, tipi – iti pierzi feminitatea si devii dizgratioasa. Pe cat posibil, nu te lasa prada furiei. Incearca sa discuti cu el cat poti tu de calm, cum se obisnuieste cu cei mici: „E ok, ai stat toata seara la birou, ti-ai rezolvat problemele. Acum poti dormi linistit. Eu doar te asteptam cu cina si vroiam sa petrecem seara impreuna. Dar altadata, te rog sa imi spui si mie cand ai de lucru pana tarziu”. 
  
E in regula daca isi petrece serile cu prietenii?  

Da, dar nu in fiecare seara. Ar putea deveni neplacut ca scumpul tau iubit sa vina acasa, de trei ori pe saptamana, mirosind a bere, sau sa mearga in fiecare seara la amici sa vada meciurile la televizor.
  
Sa-i spui ca prietenul lui arata super?   
In nici un caz, mai ales daca sunteti la inceput si nu are incredere in sentimentele tale. Asa doar il bagi in ceata. Si poate deveni gelos. Se va intreba probabil de ce nu l-ai ales pe amicul lui. Si ia recunoste: tie ti-ar conveni sa auzi ca prietena ta are cele mai frumoase picioare si cele mai sexy buze?

Foto: Hepta 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2