E bine sa fii sincera, dar …. mereu?

De Georgiana Constantin, pe

Si tu te-ai convins ca iubirea e cel mai frumos lucru din lume. La inceput erai emotionata iar cu timpul te-ai simtit coplesita sa descoperi ca el e ceea ce ti-ai dorit de cand erai mica.
 Te simti minunat cand incepi sa ii cunosti gandurile, sa ii ghicesti dorintele… Specialistii spun ca exista totusi situatii in care trebuie sa fii un pic mai distanta si sa te gandeste de doua ori inainte sa discuti despre orice…


Sa-i dai iubitului bani cu imprumut?  

Mai bine nu. Daca stii pentru ce ii trebuie banii, mai bine ii oferi cadou acel ceva. Daca e neaparat nevoie sa ii dai bani, sa nu fie cu imprumut. Imprumut e ok, dar intre prieteni buni, nu si intre iubiti. Daca e posibil, mai bine incearca sa eviti discutiile despre bani.

Un barbat care cere bani de la iubita lui, in mod sigur va regreta a doua zi. I se trezesc complexele de inferioritate, isi va reprosa ca nu a fost suficient de „barbat”. Iar daca esti foarte darnica, chiar daca ai de unde, pana la urma vei ajunge sa te intrebi daca nu cumva el te iubeste pentru banii tai.
  
Sa-i cumperi cadouri?  

Da, dar cu masura. Multe femei, cand observa o oarecare indispozitie sau plictiseala din partea iubitului, se reped sa ii cumpere un cadou, ca sa-l inveseleasca. Problema consta nu in intentie, care este buna, dar daca asta devine un obicei des practicat, poate parea ceva fortat, care la un moment dat, nu-l va mai impresiona.
  
Sa-l asaltezi cu intrebari?  

Cand este vorba de un tip care te confunda oarecum cu mama lui, adica ii place sa fie protejat, controlat, il poti lua linistita la intrebari. Lui nu i se pare deplasat sa i se ceara permanent socoteala. Daca nu e genul asta, inainte sa incepi cu „Unde ai fost?”, „Ce ai facut acolo?”, „La ce te gandesti?”, mai adu-ti o data aminte: vrei sa fii iubita sau mama lui?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!