9 scandaluri sexuale în politică

De Stela Moisescu, pe

Prostituţie, striptease, partide de sex filmate sau aventuri extraconjugale. Şi cum politicienii sunt şi oameni, se delectează şi cu astfel de activităţi. Singurul impediment…
ar fi faptul că sunt oameni publici, aşa că distracţiile lor devin ştiri pentru mass media. Aşa cum s-a întâmplat în cazurile următoare!

1. Ion Nuică, filmat în timp ce face sex

Fostul consul al României la Chişinău a făcut furori într-un filmuleţ deocheat ce a ajuns pe mâna presei. Partenera i-a fost, se pare, o colegă de la Consulat, dar, din păcate totul s-a terminat atunci când cazul a devenit public. Pentru acest incident, domnul Nuică s-a văzut nevoit să demisioneze.

2. Emil Constantinescu a avut trei presupuse amante

Fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, a fost bănuit că a călcat greşit de trei ori, dar de fiecare dată a avut grijă să infirme zvonurile. Nu acelaşi lucru putem spune de doamna Daniela Roşca, cea care i-a fost medic personal în timpului mandatului, şi care a confirmat cu gura ei că a fost amanta domnului Constantinescu.

Au mai fost bănuite de asemenea acţiuni şi avocata Luminiţa Neamţ şi actriţa Rona Hartner, dar au negat vehement.

3. Paul Păcuraru, dragoste de sine 

Anul trecut, fostul ministru al Muncii era protagonistul unui scandal sexual unic în România. Acesta s-a filmat cu webcam-ul la bustul gol ca mai apoi totul să evloueze către o partidă de sex fără o persoană.

Păcuraru a declarat că doar imaginile cu el la bustul gol sunt reale, restul fiind un trucaj ieftin.

4. Viorel Lis şi soţia sa se delectează cu dansuri erotice

La sfârşitul anului trecut, fostul primar general al Capitalei a jurizat o competiţie a celor mai sexy dansatoare de striptease din ţara noastră. Se pare că emisiunea nu a fost pe placul soţiei, care a fost nevoită să-şi privească soţul la televizor în ipostaze indecente alături de o dansatoare exotică.

Doamna Lis nu a pierdut timpul, astfel că în seara următoare s-a răzbunat pe soţ, plătindu-i-o cu aceeaşi monedă. Tot în direct ea şi-a delectat privirile cu un dans făcut, de data aceasta, de un bărbat chipeş.

5. Bill Clinton şi amanta au făcut sex de 9 ori

Pe vremea când era preşedintele Americii, Bill Clinton a înşelat-o pe Hillary cu Monica Lewinski. De nouă ori. Totul s-a desfăşurat chiar la Casa Albă şi, în special, în Biroul Oval, chiar şi în momentele în care Clinton era angajat în conversaţii telefonice.

Aventura a fost deconspirată în anul 1998, atunci când au ieşit la iveală conversaţii telefonice compromiţătoare cu ce doi.

Oricum ar fi, Bill Clinton a gestionat foarte bine situaţia de criză, astfel că apoi a reuşit să câştige încrederea americanilor pentru un nou mandat.

6. Preşedintele Nicolas Sarkozy a oficiat o nuntă şi „a furat” mireasa

Pe vremea când era primar, preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, a oficiat nunta dintre prezentatorul tv Jacques Martin şi fotomodelul Cécilia Ciganer-Albéniz.

După numai un an, aceasta a divorţat de soţul său pentru a rămâne alături de Sarkozy. S-au căsătorit opt ani mai târziu, dar au divorţat la rândul lor, iar preşedintele s-a căsătorit instant cu Carla Bruni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2