Prima declarație a lui Dragoș Bucur după ce s-a aflat că părăsește ”Visuri la cheie”

De Unica.ro pe 24 ianuarie 2018

Vestea că Dragoș Bucur nu va mai prezenta emisiunea ”Visuri la cheie” i-a luat prin surprindere atât pe fanii lui, cât și pe fanii emisiunii. După câteva zile de tăcere, actorul a făcut primele declarații legate de această decizie.

El a spus că ”Visuri la cheie” este cel mai lung proiect TV in care a fost implicat și că emisiunea îi va rămâne mereu aproape de suflet, mai ales că ea l-a ajutat să cunoască oameni minunați și i-a deschis ochii asupra României adevărate, cu bune și cu rele.

”Dar adevărul este că sunt în primul rând soţ şi tată, apoi actor, producător de cinema începător, puţin pedagog şi abia apoi om de televiziune, şi aş vrea să revin la această ierharhie în viaţa mea. Iar pentru cârcotaşii care nu lipsesc niciodată din viaţa noastră: da, «Visuri la cheie» chiar este pe bune“, a mai declarat Dragoş Bucur.

Și cei de la Pro TV au vorbit despre plecarea actorului din emisiune. „Dragoş a avut o contribuţie foarte mare în acest proiect, s-a dedicat fiecărui caz prezentat, atât în ceea ce priveşte apropierea de familiile prezentate, empatia cu acestea şi surprizele din fiecare ediţie, cât şi în ceea ce priveşte procesul de renovare a locuinţelor”, spune comunicatul emis.

Inițial presa a scris că locul lui Dragoș Bucur va fi luat de un alt actor foarte iubit de români, Dan Bordeianu. Însă acesta a declarat în exclusivitate pentru unica.ro că nu este adevărat. Vezi prima declarație a lui Dan Bordeianu după ce s-a scris că va prezenta ”Visuri la cheie”!

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"