O văduvă a primit un buchet de flori la locul de muncă, iar toți colegii au izbucnit în lacrimi când au aflat de la cine este

O femeie din SUA, al cărei soț a murit în urmă cu doi ani de cancer, a primit de ziua ei un buchet de flori misterior la locul de muncă, iar asta a emoționat  milioane de oameni din întreaga lume.

Întâmplarea a fost povestită de o colegă de serviciu a femeii, care a fost atât de impresionată de ceea ce s-a întâmplat încât a vrut să împărtășească povestea cu toată lumea. Iată de la cine era buchetul de flori:

„Am avut ocazia că fiu martora unei povești de dragoste ca în filme. Aceste flori au fost livrate astăzi pentru o colegă de birou. Ele sunt de la soțul ei care a murit în urmă cu doi ani. De fiecare sărbătoare sau aniversare de când a murit, ea primește mereu flori, cadouri sau bijuterii de la el.

Înainte să se stingă, a pregătit totul pentru asta, voia ca ea să nu se simtă singură în acele zile pe care urma să le petreacă singură, fără el.

Vă povestesc și vouă totul nu numai pentru că e uimitor și pentru că îmi încălzește inima, dar și pentru a arăta fetelor și femeilor că iubirea adevărată există. Nu trebuie să te mulțumești cu cineva doar fiindcă crezi că nu te va iubi nimeni. Nu trebuie să suporți să fii înșelată sau mințită, nu trebuie să accepți să ți se vorbească urât. Ești un premiu care trebuie câștigat, și există cineva acolo care te va iubi pentru totdeauna, chiar și din lumea de dincolo.

Sper ca această poveste să vă lumineze ziua”.

Citește și – Soția lui a fost răpusă de cancer imediat după nuntă. La doi ani distanță, poliția i-a bătut la ușă și…

Citește și – A murit în 1994, dar inima lui a continuat să bată până astăzi

Foto – Shuttersock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: