A murit Carmen State, prezentatoarea emisiunii „Fără etichetă” de la TVR 1

De Mădălina Manole pe 19 iulie 2018
Doliu în televiziunea din România. Carmen State, prezentatoarea emisiunii "Fără etichetă" de la TVR 1, a murit la vârsta de 51 de ani.

Conform primelor informații, Carmen State a murit în urma unui infarct. Prezentatoarea TV se afla în urmă cu câteva zile în vacanță în Băile Herculane: “Se vede sau nu….Sunt la Herculane! Ce va spune asta? Cum? Ca am îmbătrânit? În niciun caz!”, – scria Carmen State pe pagina sa de Facebook.

Tot pe pagina sa de Facebook au apărut mai multe mesaje de condoleanțe: „Adio, Carmen State! Dumnezeu să te odihnească în pace! Carmen State, producător și realizator tv la TVR, gazda emisiunii ‘Fără etichetă’, o emisiune  care cuprindea documentare, interviuri, ştiri și reportaje cu teme din domeniul social şi educativ, portrete, emisiuni muzicale cu şi despre oameni simpli şi emisiuni despre personalităţi ale etniei rrome. Carmen State nu a pierdut nici o oportunitate în a arăta că și în rândul rromilor există tineri și oameni valorosi. În Ormenis, judetul Brașov, a fost de două ori. Ultima oară a fost în aprilie anul curent si sunt sigur ca i-a plăcut foarte mult!” – a fost unul dintre mesajele scrise de cunoscuții prezentatoarei TV.

Sursă foto: Facebook

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară