Un bărbat de culoare s-a prăbușit în aeroport. Când și-au dat seama ce face mulți au început să plângă

Un bărbat de culoare s-a prăbușit în aeroport. Când și-au dat seama ce face mulți au început să plângă.

Bărbatul a căzut în genunchi în mijlocul unui aeroport in SUA și toți ochii s-au îndreptat imediat către el. Apoi oamenii din jur și-au dat seama că se ruga. În spatele lui se aflau o femeie și trei copii și martorii și-au dat seama că era vorba de o revedere după mult timp de dor și suferință.

Bărbatul cu pricina era Dyan, un sudanez care, în 2012, a fugit din calea războiului împreună cu familia, iar în acel haos a fost despărțit de soție și copii. Din păcate certificatul lor de căsătorie a fost distrus și nu mai existau dovezi ale vieții lor în comun.

Soția lui, Alik, a fost considerată mama singură și pentru că era și însărcinată cu al treilea copil, a ajuns în SUA.

Bărbatul a rămas în Africa într-o tabără de refugiați și, fiind considerat un bărbat singur, fără familie, nu avea nicio șansă să ajungă în SUA.

Între timp, soția lui le-a cunoscut pe Molly și Claire, două voluntare care ajutau refugiații americani, iar în prezența lor a dat naștere celui de-al treilea copil.

Cea mai mare dorință a mamei și a copiilor ei era să-l vadă pe Dyan, însă acest lucru era aproape imposibil. Cele două voluntare au apelat la ambasade, la organizații caritabile și la Biserică în încercarea de a le readuce tatăl celor trei copii. Cel mic, nici nu îl cunoscutse vreodată.

Eforturile lor au dat roade abia în 2016. Copilul cel mic avea deja trei ani și știa de tatăl lui doar din poveștile mamei.

Vezi în clipul de mai jos revederea dintre un tată greu încercat și familia lui.

Povestea revederii a făcut înconjurul lumii după ce a fost publicată pe The North Hill. Clipul a fost filmat de Robert Fuqua.

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: