Vedete prost îmbrăcate la Globurile de Aur 2010

De Andra Pecingina pe

Decernarea Globurilor de Aur 2010 a avut, ca orice gală ce implică celebrităţi, şi apariţii mai puţin reuşite pe covorul roşu. Unica.ro îţi prezintă topul celor mai prost îmbrăcate…
vedete la acest eveniment!

Tina Fey a ales o rochie din colecţia Zac Posen Resort 2010 care nu arăta grozav nici la prezentarea pe podiumul de modă. Apariţia ei în acest clasament, este cauzată de imprimeul demodat, dar şi de lungimea deloc flatantă pentru silueta minionă a actriţei de comedie.

Mariah Carey a optat pentru o rochie Herve Leger care arată foarte bine în colecţia prezentată în toamnă, dar scurtă. Cântăreaţa a preferat ca modelul să fie lung pentru Globurile de Aur, însă acest lucru a scăzut din farmecul creaţiei pret-a-porter. Ea încearcă să adopte un look mai sofisticat care nu i se potriveşte. Decolteul mult prea deschis este genul artistei însă nu se potriveşte cu ocazia galei de premiere de la Hollywood.

Julianne Moore
are tot ce îi trebuie pentru a fi mereu pe lista femeilor bine îmbrăcate şi admirate de întreaga audienţă. De data aceasta ea a ales greşit, o rochie gri cu aplicaţie din blană pe linia decolteului cu umeri expuşi, din colecţia Balenciaga Pre-Fall 2008. Rochia este frumoasă însă nu are nimimc cu adevărat special, demn de o actriţă foarte frumoasă care îşi permite să poarte culori puternice şi croieli extrem de rafinate.

Protagonista din „True Blood”, Anna Paquin câştigă puncte în minus pentru rochia ei Stella McCartney mult prea plină de paiete şi accesorizată greşit cu sandale negre şi o poşetă plic la fel de încărcată.
Vedete prost îmbrăcate la Globurile de Aur 2010

Elizabeth Moss nu este la prima abatere, la premiile Emmy şi-a câştigat un loc în topul celor mai prost îmbrăcate vedete şi se pare că recidivează.

Heidi Klum nu se ridică la înalţimea statutului său de model internaţional cu rochia Roberto Cavalli. Silueta ei fără pereche, chiar şi după naşterea celui de-al patrulea copil merita o creaţie haute couture într-o culoare puternică.

Colega de platou a Oliviei Wilde din serialul „House”, Jennifer Morrison poartă pe covorul roşu o rochie semnată de un designer argentinian Luis Antonio. Dar aceasta nu ar fi o problemă dacă rochia ar arăta excepţional pe silueta frumoasă a actriţei. Culoarea ştearsă şi aplicaţiile florale în exces transformă apariţia lui Jennifer într-un dezastru vestimentar.
Nicole Kidman a mai fost mustrată de stilişti pentru ultimele sale apariţii în L’Wren Scott, rochii care nu îi evidenţiază deloc frumuseţea. În aceeaşi categorie intră şi creaţia Nina Ricci cu care actriţa a păşit pe covorul roşu la Globurile de Aur. Nuanţa mult prea deschisă pentru tenul de porţelan al lui Nicole şi linia dreaptă care nu pune accent pe formele ei frumoase au pus aceast look pe lista neagră.
Vedete prost îmbrăcate la Globurile de Aur 2010
Felicity Huffman poartă o rochie foarte frumoasă, problema este croiala acesteia care pune accentul exact pe umerii sculptaţi aproape masculin ai actriţei din „Desperate Housewives”.

January Jones pare să nu ştie că este o ocazie fericită şi a optat pentru o rochie lungă şi neagră Lanvin, rafinată într-adevăr dar potrivită mult mai mult la o înmormântare.

Vrei să vezi şi cele mai frumoase rochii de la Globurile de Aur 2010? Dă click aici!

Vezi mai multe imagini cu dezastre vestimentare la Globurile de Aur 2010 în galeria foto de mai jos!

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro