Rihanna poartă rochii spectaculoase

De Andra Pecingina pe

Rihanna a surprins din nou publicul la NRJ Music Awards cu o ţinută absolut spectaculoasă, desprinsă din colecţiile Haute Couture! Ce au purtat vedetele la evenimentul din Cannes…
… descoperi în cele ce urmează.

Rihanna se pare că a fost influenţată de Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris şi a ales o creaţie excepţională semnată Jean Paul Gaultier (designer care s-a aflat pe covorul roşu ca însoţitor al Ditei Von Teese).

Creaţia din dantelă albă decupată într-un model floral mediu vine cu o dublură din lurex pe post de fustă şi cu o crăpătură pe şoldul stâng care afişează contrastul de materiale.

Cerceii candelabru purtaţi de cântăreaşă şi pantofii cu platformă ortopedică înaltă i-au asigurat o apariţie care nu va fi uitată curând.

Rochia din colecţia Gaultier Haute Couture pentru toamnă-iarnă 2008-2009 este pusă în valoare cu adevărat pe silueta voluptuoasă a Rihannei. Observaţi diferenţa între podium şi covorul roşu, între modelul din prezentare şi Rihanna.

Rihanna poartă rochii spectaculoase

Vezi mai multe imagini de la Premiile NRJ Music în galeria noastră foto cu vedete pe covorul roşu: Fergie, Kelly Rowland, Kesha sau Dita Von Teese însoţită de designerul Jean Paul Gaultier.

Foto: Northfoto, Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro