Ținute de club cu blugi sau colanți

De Diana Zagrean pe
Dacă vrei să ieși în weekend în oraș și să dansezi în club până dimineața, trebuie să încerci aceste ținute speciale. Poate vei găsi și un Făt frumos care să fie impresionat de outfitul ales.

 

Ce ținute de club poți să încerci cu blugi

O pereche de jeans poate fi cea mai comodă idee dacă pleci în club ca să dansezi, sau ca să afișezi un look cool, detașat, fără pretenții.

Dacă asortezi niște sandale strălucitoare de lac sau cu cristale aplicate, o pereche de blugi și un top decoltat pot deveni o ținută sexy pentru o seară în oraș.

Nu trebuie neapărat să alegi blugi strâmți și închiși la culoare, dar dacă mergi pe ideea de tocuri și top din materiale vaporoase, este bine să nu alegi niște blugi boyfriend sau tăiați.

Fetele mai nonconformiste pot încerca tricouri sau maiuri largi cu blugi drepți și teniși, dar nu toate cluburile se pretează la astfel de ținute.

Nu uita să alegi o ținută pentru club care te reprezintă și în care te simți bine, deoarece, până la urmă, o noapte în oraș trebuie să însemne dans, voie bună, prieteni și distracție, nu dureri de spate și picioare, senzația de disconfort sau jenă din cauza hainelor prea dezgolite, sau, dimpotrivă, cauzate de un outfit prea gros, în care transpiri și în care te simți rău.

În funcție de partenerii cu care mergi în oraș, poți alege topuri mai mult sau mai puțin provocatoare, dar nu uita că deși te îmbraci ca să impresionezi și ca să îți faci o apariție spectaculoasă, în ultimă instanță te îmbraci frumos ca să te simți bine. tinuta colanti

Citește și ținute de botez: ce să porți dacă ești nașă

Ce ținută cu colanți poți să porți în club

Dacă alegi să porți colanți în club, trebuie să știi că regulile de fashion nu-ți permit un top scurt sau strâmt. Ideală ar fi combinația cu o bluză mai largă și/sau mai lungă. Dacă mergi într-un club de fițe, poți să încerci un crop top doar dacă ai găsit niște colanți strălucitori, care să nu pară vulgari în această combinație și dacă ai un corp care să-ți permită două piese vestimentare strâmte în același timp.

Idei de ținute de club fără tocuri

Dacă vei merge într-un club fără rpetenții, sau un club cu seri tematice, poți să alegi o ținută fără tocuri. Important în această situație este să combini mai multe elemente glam la o ținută sport, pentru a nu părea prea casual într-o seară de dans în club.

Dacă vrei să nu porți tocuri, dar nici sport nu te îmbraci, alege niște pantaloni sau jeans drepți cu tăieturi și niște sandale cu tocuri groase, mai joase sau botine. Acestea vor fi destul de comode pentru o noapte întreagă pe tocuri, fără să pară că ai venit direct de la birou.

Ținutele de club pot fi elegante, casual sau sport, în funcție de stilul muzical, de localul ales și de starea în care te afli când ieși în oraș. Vezi ce ți se potrivește.

tinuta club sportÎncearcă și idei de ținute pe care să le porți la o nuntă

Sursa foto femeie în club dansând, femeie sexy în colanți, femeie ținută sport club: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro