Terapia Dracula te menţine tânără

De Andra Pecingina pe

Cu toate ne dorim tinereţe fără bătrâneţe şi suntem dispuse să suferim pentru a arăta mai bine. Ca şi cum tratamentele cu excremente de pasăre şi venin …
… de şarpe nu ar fi îndeajuns de terifiante pentru femeia de peste 30 de ani, medicii au descoperit o nouă terapie care presupune injectarea propriului sânge în pielea feţei.

Fanii filmelor şi serialelor cu vampiri sigur sunt incitaţi de noul tratament supranumit „Terapia Dracula”, mai ales că rezultatele dovedite ale acesteia sunt dispariţia ridurilor fine, îmbunătăţirea tonusului celular şi un ten mai tânăr. Tratamentul inovator este cunoscut ca S3 sau Stimulated Self Serum şi a fost introdus de un medic estetician în Marea Britanie.

Aceasta a fost ocazia unui curajos reporter de la cotidianul „Daily Mail” să încerce pe pielea ei terapia Dracula. „Terapia S3 începe atunci când dr. Blum îmi extrage patru fiole de sânge din braţ, care apoi sunt introduse într-o centrifugă pentru ca celulele roşii să fie separate. După câteva minute, sângele rămâne pe fundul eprubetei şi este apoi amestecat de către medic cu vitamine şi proteine”, povesteşte Leah Hardy.

„M-am simţit ca o păpuşă voodoo… Medicul a injectat sângele în pielea mea, începând de la frunte până la linia maxilarului.(…) A doua zi mă simţeam bine şi tenul meu arăta bine. Ridurile din jurul gurii şi cele de pe frunte dispăruseră”, a mai adăugat femeia.  

Terapia Dracula te va costa aproape 3000 de lei o intervenţie şi este recomandată o dată la 4 – 6 luni de către medicul estetician.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro