Style icon: Amal Alamuddin, soţia lui George Clooney

De Geo Berciu pe
Amal Alamuddin, soţia actorului George Clooney, a fost desemnată cea mai fascinantă persoană din lume pe anul 2014, iar eleganţa şi rafinamentul ei i-au asigurat statutul de style icon.

Căsătoria cu unul dintre cei mai răvniţi burlaci ai Hollywood-ului, George Clooney, au adus-o în centrul atenţiei pe avocata de origine libaneză Amal Alamuddin. Nimeni nu ştia însă câtă graţie şi stil se ascund în spatele unui avocat specializat în drepturile omului.

amal-sotie-george-clooney-rochie 1

Totuşi, trăsăturile ei fine şi eleganţa cu care poartă ţinutele office au făcut ca actuala soţie a lui George Clooney să fie votată „cea mai sexy avocată din Londra” în 2013.

amal-sotie-george-clooney-rochie 2

Statutul de style icon al celei desemnate zilele acestea „cea mai fascinantă persoană din lume în 2014” s-a consolidat însă în timpul săptămânii petrecute la Veneţia ce a precedat nunta cuplului.

amal-sotie-george-clooney-rochie 3

Rochia bicoloră semnată Dolce & Gabbana, un omagiu adus ţării în care şi-a întâlnit iubitul, a dovedit cât de puternică îi este personalitatea şi că orice ar pune pe ea arată ca o lady pentru că are atitudinea necesară.

amal-sotie-george-clooney-rochie 4

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2